Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Centric

Members
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Centric

  1. Hello, ive just started minecraft modding and was follwing Wuppy29's tutorials for creating blocks. Everything works fine except my blocks texture which no matter what I do will not show up in game. I get this in the console:

     

    [13:38:10] [Client thread/ERROR] [TEXTURE ERRORS]: +=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=
    [13:38:10] [Client thread/ERROR] [TEXTURE ERRORS]: The following texture errors were found.
    [13:38:11] [Client thread/ERROR] [TEXTURE ERRORS]: ==================================================
    [13:38:11] [Client thread/ERROR] [TEXTURE ERRORS]:   DOMAIN testing
    [13:38:11] [Client thread/ERROR] [TEXTURE ERRORS]: --------------------------------------------------
    [13:38:11] [Client thread/ERROR] [TEXTURE ERRORS]:   domain testing is missing 1 texture
    [13:38:11] [Client thread/ERROR] [TEXTURE ERRORS]:     domain testing is missing a resource manager - it is probably a side-effect of automatic texture processing
    [13:38:11] [Client thread/ERROR] [TEXTURE ERRORS]: -------------------------
    [13:38:11] [Client thread/ERROR] [TEXTURE ERRORS]:     The missing resources for domain testing are:
    [13:38:11] [Client thread/ERROR] [TEXTURE ERRORS]:       textures/blocks/darkstoneore.png
    [13:38:11] [Client thread/ERROR] [TEXTURE ERRORS]: -------------------------
    [13:38:11] [Client thread/ERROR] [TEXTURE ERRORS]:     No other errors exist for domain testing
    [13:38:11] [Client thread/ERROR] [TEXTURE ERRORS]: ==================================================
    [13:38:11] [Client thread/ERROR] [TEXTURE ERRORS]: +=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=

     

    This is where the texture is placed:

     

    a9e9b6aeaab0b9fbab9af429db2e7ab7.png

     

    Here is the blocks class file:

     

    package com.centric.testmod;
    
    import net.minecraft.block.Block;
    import net.minecraft.block.material.Material;
    import net.minecraft.creativetab.CreativeTabs;
    
    public class DarkStoneBlock extends Block
    {
    public DarkStoneBlock()
    {
    	super(Material.rock);
    	setBlockName(testmod.MODID + "_" + "DarkStone");
    	setCreativeTab(CreativeTabs.tabBlock);
    	setBlockTextureName(testmod.MODID + ":" + "darkstoneore");
    //	setBlockTextureName("iron_ore");
    	setHardness(4.0F);
    	setStepSound(soundTypePiston);
    	setResistance(3.0F);
    }
    }
    

     

    I've found some topics with people having similar problems so I tried completely redoing the entire process, making every thing lowercase but nothing makes the texture appear in-game. I know there is probably one little thing i'm missing but I've looked over the tutorial and my code multiple times and just cant find it.

     

     

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.