Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Unable to load a world minecraft 1.16.5 datapack issues


Recommended Posts

when I try to load a new world on a modpack I am making I got this error "Errors in currently selected datapacks prevented the world from loading. You can either try to load it with only the vanilla data pack ("safe mode"), or go back to the title screen and fix it manually." and I tried clicking safe mode it has the same result. The mods I am using are

Abnormals core, akashic Tome, Alexsmobs, Aquaculture 2, Architectury, ars nouveau, AutoRegLib, Better animals plus, better end forge, bookshelf, botania, bountiful baubles forge, buzzier bees, oh the biomes you'll go, carry on, cave biomes, caves and cliffs backport, mr cragsfish furniture mod, chisels and bits, citadel, clumps, comforts forge, cosmetic armor reworked, culinary construct, curios, cylic, deeper in the caves remake, doggy talents, dungeon crawl, dungeons plus, enchantment descriptions, feed the beast gui library, geckolib, goblin traders, gravestone, Hwyla, ice and fire, inventory pets, iron chest, jei, just enough resources, maccaw bridges, maccaw doors, maccaw fences, maccaw trapdoors, maccaw windows, maccaw roofs, maccaw furniture, mouse tweaks, mowziesmobs, natures compass, nether portal fix, overloaded armor bar, pams harvestcraft foodcore, pams harvestcraft foodextended, patchouli, repurposed structures, scaling health, serene seasons, silent lib, Spice of life carrot edition, spartan shields, spartan weaponry, structure gel, survive, toughnessbar, tumbleweed, twilight forest, u team core, union lib, upgrade aquatic, useful backpacks, waila harvestability, xaeros minimap, xp tome

Edited by EeveeIsAFox
Link to comment
Share on other sites

  • EeveeIsAFox changed the title to Unable to load a world minecraft 1.16.5 datapack issues

this is happening with me too and i only have optifine, fullbright toggle, and world edit, ive used all these before with no problems and just now its starting to be weird :/

Link to comment
Share on other sites

@EeveeIsAFox Post the debug.log.

 

3 hours ago, Soltye said:

this is happening with me too and i only have optifine, fullbright toggle, and world edit, ive used all these before with no problems and just now its starting to be weird :/

Make your own thread and post your debug.log there.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.