Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[1.16.5] Custom Entity is Invisible


Choice
 Share

Recommended Posts

So recently someone pointed out a fix for registering the entity which I fixed but then when I summoned the example entity it spawns, all the attributes are working but the model is invisible. I had named the correct path for the textures and all the entitymodel.java looks okay with no errors. So I'm puzzled as to why it is still invisible. (This is my first time making a custom entity). Any help will be much appreciated :)

ExampleEntityModel - https://hastebin.com/oputoziqik.yaml

ExampleEntityRenderer - https://hastebin.com/wupabututa.java

ExampleEntity - https://hastebin.com/awadamarub.java

EntityTypeInit - https://hastebin.com/obenejabas.swift

ClientEventBusSubscriber - https://hastebin.com/ahayobenud.css

WeatherMod (my main.java) - https://hastebin.com/isixixijuw.swift

My textures are located in src/main/resources/assets/(My mod ID/textures/entity.example/example.png

Edited by Choice
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.