Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[1.17.1] .harvestTool(ToolType.PICKAXE) not working


Noah40
 Share

Recommended Posts

The exact path is on the screenshot , it's data/minecraft/tags/blocks/mineable/pickaxe.json and for need iron tool it's  data/minecraft/tags/blocks/need_iron_tool.json

Edited by Sotsuu
Link to comment
Share on other sites

When i'm breaking the block with an iron pickaxe , the blocks takes a really long time to break and don't drop , also he has no texture but that's another problem I certainly messed up somewhere but yea , i will work on that later

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, Noah40 said:

image.png.f348010ad0981272ded2046b2a108db1.png

this is what the directory should look like except replace where it says tutorial with minecraft

 

I already explained to him in another thread, and he no longer has errors, it seems that they failed to tell him what information to put in "pickaxe.json" ... hahaha

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • Minecraft 1.16 requires java 8-15, you currently using java 16, downgrade your java to 8-15 and the problem should be fixed.
    • Hi So Im trying to set up a Server for 1.16.4 now but when I go to launch it doesn't work, Im using the Life in the Village 2 server pack thats already pre-made but it still wont launch no matter what I try. If I can get some help that would be great thanks. D:\Modded Mc\LITV2-Serverpack-1.28a\LITV2-Serverpack-1.28a>java -Xmx4G -jar forge-1.16.5-36.2.4.jar nogui 2021-11-29 13:43:08,050 main WARN Advanced terminal features are not available in this environment [13:43:08] [main/INFO] [cp.mo.mo.Launcher/MODLAUNCHER]: ModLauncher running: args [--gameDir, ., --launchTarget, fmlserver, --fml.forgeVersion, 36.2.4, --fml.mcpVersion, 20210115.111550, --fml.mcVersion, 1.16.5, --fml.forgeGroup, net.minecraftforge, nogui] [13:43:08] [main/INFO] [cp.mo.mo.Launcher/MODLAUNCHER]: ModLauncher 8.0.9+86+master.3cf110c starting: java version 16.0.2 by Oracle Corporation Exception in thread "main" java.lang.IllegalAccessError: class cpw.mods.modlauncher.SecureJarHandler (in unnamed module @0x4de5031f) cannot access class sun.security.util.ManifestEntryVerifier (in module java.base) because module java.base does not export sun.security.util to unnamed module @0x4de5031f at cpw.mods.modlauncher.SecureJarHandler.lambda$static$1(SecureJarHandler.java:41) at cpw.mods.modlauncher.api.LamdbaExceptionUtils.uncheck(LamdbaExceptionUtils.java:95) at cpw.mods.modlauncher.SecureJarHandler.<clinit>(SecureJarHandler.java:41) at cpw.mods.modlauncher.Launcher.lambda$new$6(Launcher.java:55) at java.base/java.util.concurrent.ConcurrentHashMap.computeIfAbsent(ConcurrentHashMap.java:1708) at cpw.mods.modlauncher.api.TypesafeMap.computeIfAbsent(TypesafeMap.java:52) at cpw.mods.modlauncher.api.TypesafeMap.computeIfAbsent(TypesafeMap.java:47) at cpw.mods.modlauncher.Environment.computePropertyIfAbsent(Environment.java:62) at cpw.mods.modlauncher.Launcher.<init>(Launcher.java:55) at cpw.mods.modlauncher.Launcher.main(Launcher.java:66) at net.minecraftforge.server.ServerMain$Runner.runLauncher(ServerMain.java:63) at net.minecraftforge.server.ServerMain$Runner.access$100(ServerMain.java:60) at net.minecraftforge.server.ServerMain.main(ServerMain.java:57) D:\Modded Mc\LITV2-Serverpack-1.28a\LITV2-Serverpack-1.28a>pause Press any key to continue . . .  
    • Still waiting on the issue.
    • Registering in static fields isn't ideal. You have a method that registers your deferred register to the event bus, right? leave your RegistryObject fields as non-final and empty, and set their reference in that method, right after registering the deferred register on the bus.
    • This is my event: p.s i tried the subclasses.   Above this line, I am also registering my GUI event listener with RenderGameOverlay, which works fine.  
  • Topics

  • Who's Online (See full list)

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.