Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[1.16.4] Language Provider don't support Chinese?


LYXHAHA
 Share

Recommended Posts

I'm a Chinese modder, and I use language provider to provide the Chinese language file. This is the problem I encountered. The language file provided by LanguageProvider does not display Chinese correctly.

there is my code

public class SCLanguageProvider_en_us extends net.minecraftforge.common.data.LanguageProvider {
    public SCLanguageProvider_en_us(DataGenerator gen, String modid, String locale) {
        super(gen, modid, locale);
    }

    @Override
    protected void addTranslations() {
        add(RegistryItems.REVELATION_SCROLL.get(), "Try English: This is en_us");
        add(RegistryItems.MIND_CRYSTAL.get(), "Try Chinese: 这是中文");
    }
}

and there is the output

{
  "item.saintchapter.mind_crystal": "Try Chinese: \u6769\u6B10\u69F8\u6D93\uE15F\u6783",
  "item.saintchapter.revelation_scroll": "Try English: This is en_us"
}

You can see the Chinese part is output as "\u6769\u6B10\u69F8\u6D93\uE15F\u6783"

😭I am not good at English, I hope my expression is correct.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.