Jump to content

cen someone pls tell my which mod is doing this


 Share

Recommended Posts

This sounds like a troll of a Mod you have installed.

Sound playing is by default not debugged into the log, to enable it you have to do the following.
To make it easier to find the Mod which plays the sound please write something in the chat before and after you try to break a Mushroom Block.

Please add -Dforge.logging.mojang.level=debug to the JVM arguments of your Launcher.
Launch the game and produce the error, then post debug.log from the logs folder.
Launcher -> Installations -> Edit the Forge Profile you are using -> More Options -> Add the Argument to the JVM Arguments

Edited by Luis_ST
Link to comment
Share on other sites

The log you post is the latest.log, please post the debug.log from the logs folder.

If you using CurseForge you need to enable the debug.log in the settings.
CurseForge -> Settings -> Game Specific -> Minecraft -> Enable Forge debug.log

Link to comment
Share on other sites

-Xmx11G -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+UseG1GC -XX:G1NewSizePercent=20 -XX:G1ReservePercent=20 -XX:MaxGCPauseMillis=50 -XX:G1HeapRegionSize=32M -Dforge.logging.mojang.level=debug

 

this is copy and pasted from JVM arguments

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.