Jump to content

The entity model is not rendered and the pickup sound is not played


DERIYS

Recommended Posts

Hi everyone! I'm learning modding on forge 1.16.5 and want to make the Leviathan Axe from the God of War games, but I'm facing two problems:

1) The entity model in the air and on the ground when thrown is not rendered
2) There's no sound of picking up the axe

Moreover, when thrown, the entity itself spawns, that is, it causes damage, falls, creates sounds of falling and hitting other entities, but the axe model is not visible. I registered the renderer in the doClientStuff method in the main class of the mod, but still the model is not rendered.

Renderer class: LeviathanAxeRenderer
Model class: LeviathanAxeModel
Entity class: LeviathanAxeEntity
Item Class: LeviathanAxeItem

I hope this information is enough to help me resolve the issue, if not I will be happy to provide more.

I would be very grateful for your help, I’ve been struggling with this for a day now and can’t figure out what the problem is

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.