Jump to content

(HELP) Better mc fabric bmc4 crashing


Recommended Posts

Posted (edited)

Help I turned on the xaeros minimap debug and the game crashed instantly and i cant seem to get into my server or even singleplayer as it crashes instantly, i tried to check from the minimap txt file and debug is set on false but still cant get in. 

Heres the crash report: https://pastebin.com/HSWLC2tA

Update: i can now get inside the world fine but when i try to open the minimap it crashes instantly.

Heres the latest crash report as it seems different: https://pastebin.com/WqJnuEcR

And i cant seem to figure out whats the problem

UPDATE: i fixed it debug was set on true on xaeroworldmap.txt from the actual modrinth bmc files i checked the servers xaero only. if anyone is having the same issue theres the fix.

Edited by HIV_Positive
Fixed
Link to comment
Share on other sites

  • HIV_Positive changed the title to (HELP) Better mc fabric bmc4 crashing
Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Posts

    • forge simply won't boot up no matter how many mods are installed, i tried only the 1.20.1 and 1.20.6 versions and the same thing happened: nothing. the only thing that shows up in the logs is this   [14jun.2024 11:07:34.757] [main/INFO] [cpw.mods.modlauncher.Launcher/MODLAUNCHER]: ModLauncher running: args [--username, {MINECRAFT_USERNAME}, --version, 1.20.1, --gameDir, C:\Users\{COMPUTER_USERNAME}\AppData\Roaming\com.modrinth.theseus\profiles\s, --assetsDir, C:\Users\{COMPUTER_USERNAME}\AppData\Roaming\com.modrinth.theseus\meta\assets, --assetIndex, 5, --uuid, {MINECRAFT_UUID}, --accessToken, ????????, --clientId, c4502edb-87c6-40cb-b595-64a280cf8906, --xuid, 0, --userType, msa, --versionType, release, --width, 854, --height, 480, --launchTarget, forgeclient, --fml.forgeVersion, 47.2.17, --fml.mcVersion, 1.20.1, --fml.forgeGroup, net.minecraftforge, --fml.mcpVersion, 20230612.114412] [14jun.2024 11:07:34.765] [main/INFO] [cpw.mods.modlauncher.Launcher/MODLAUNCHER]: ModLauncher 10.0.9+10.0.9+main.dcd20f30 starting: java version 17.0.11 by Azul Systems, Inc.; OS Windows 10 arch amd64 version 10.0 [14jun.2024 11:07:34.946] [main/WARN] [net.minecraftforge.fml.loading.FMLConfig/CORE]: Configuration file C:\Users\{COMPUTER_USERNAME}\AppData\Roaming\com.modrinth.theseus\profiles\s\config\fml.toml is not correct. Correcting [14jun.2024 11:07:34.948] [main/INFO] [net.minecraftforge.fml.loading.FMLConfig/CORE]: Incorrect key [earlyWindowSkipGLVersions] was corrected from null to [] [14jun.2024 11:07:34.948] [main/INFO] [net.minecraftforge.fml.loading.FMLConfig/CORE]: Incorrect key [earlyWindowSquir] was corrected from null to false [14jun.2024 11:07:34.970] [main/INFO] [net.minecraftforge.fml.loading.ImmediateWindowHandler/]: Loading ImmediateWindowProvider fmlearlywindow [14jun.2024 11:07:35.208] [main/INFO] [EARLYDISPLAY/]: Trying GL version 4.6   i tried in two different computers and had the same results help.....
    • Get the latest drivers from their website - do not update via system
    • https://paste.ee/p/2yikd  After installing curse forge and running 1.20.1 with 0 mods, only forge 47.3.1, this report is being yielded. Vanilla minecraft is not crashing, and I initially thought it was a mod issue, but it is clear now there is some sort of interaction between forge and my computer occurring.  Here are my computer specs for anyone wondering: TUF gaming A15 ASUS running Windows 11 Processor: AMD Ryzen 7 4800H with Radeon Graphics, fully updated (31.0.12014.6) Graphics: NVIDIA GeFORCE GTX 1660 Ti, fully updated game-ready drivers (32.0.15.5599)  I have been told this an error code related to graphics drivers, but both my integrated and dedicated drivers are entirely up to date. My AMD drivers have no version to roll back to and have never previously encountered this issue. I am seriously confused by this because I have never had an issue with running forge in the past and frequently play modded MC. This issue was exactly the same when I ran 1.19.2 with Forge version 43.2.0,  again with no mods.  Please help!!
    • Make a test without any mods - just forge If this works, add the mods in groups or one by one   Or use a pre-configured modpack as working base and add some mods  
  • Topics

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.