Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[1.7.2] [SOLVED] How to add tools and armor?


Texenox
 Share

Recommended Posts

Like diesieben07 said, without more description it can be impossible for us to know what is going on.

 

Are you getting error messages? Are there no errors but the models aren't showing up?

 

The first thing I am reminded of when I boot into 1.6.4 is that my items have ID numbers. This won't work in 1.7, you need ID strings (Don't quote me on this, I'm installing the latest forge to test this theory). Did you convert your ID numbers?

Link to comment
Share on other sites

There are no difficulties to port tools and armors to 1.7.2

I don't remember to have got difficulties when i ported mines,

Maybe the rendering and armormaterial was a bit different, but nothing really annoying.

 

The main problem is partial deobfuscation that forces you to make educated guess to find the right method and variables.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.