Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Missing Sound Resources


mrkirby153
 Share

Recommended Posts

Hello first post in a long time :) Also been living under  rock for some time

 

So, I wanted to start making mods again and I set up my gradle workspace in a sort of different way then normal.

 

My development directory is C:\Development

 

I have eclipse pointed to C:\Development\eclipse

 

The project I am working on is in the "My_mod" folder

 

I copied the "build.gradle" file from the default forge installation and everything seems to be running just fine except sounds aren't loading. How can I fix that?

 

Like the console is spammed with

[17:37:07] [Client thread/WARN]: Unable to play unknown soundEvent: minecraft:mob.bat.takeoff
[17:37:07] [Client thread/WARN]: Unable to play unknown soundEvent: minecraft:mob.bat.takeoff
[17:37:07] [Client thread/WARN]: Unable to play unknown soundEvent: minecraft:mob.bat.takeoff
[17:37:07] [Client thread/WARN]: Unable to play unknown soundEvent: minecraft:mob.bat.takeoff
[17:37:07] [Client thread/WARN]: Unable to play unknown soundEvent: minecraft:mob.bat.takeoff
[17:37:07] [Client thread/WARN]: Unable to play unknown soundEvent: minecraft:mob.bat.takeoff

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.