Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Brand new at this getting issues loading textures 1.7


SteamPunk_Devil
 Share

Recommended Posts

I've been following the generic tutorial on the wiki but have run into issues when adding images to my mods. I had it working at one point but after I added another item it stopped working. Ive tried pretty much everything I could think of. but with no luck. Heres a image of the file tree and code. Please ask if you need anything else. 

Link to comment
Share on other sites

Try changing the the package

 

assets.extratools.textures.items

 

Also, you might want to make certain that your modid is "extratools"

 

[coolboy actually beat me to this]

 

It's a really good idea to great a static class that references your mod id, mod name, and version number

 

package com.mmg.candymod.lib;

public class Strings {

    public static final String MODID = "extratools";
    public static final String MODNAME = "Extra Tools";
    public static final String VERSION = "0.1";	

}

 

That way, when you have to reference any of that information, it will always be correct.

 

Then your texture would be

setTextureName(Strings.MODID + ":EnderShard");

 

This is assuming that the EnderShard texture is in your assets.extratools.textures.items folder is named "EnderShard.png"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.