Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

eclipse won't run minecraft


DTaylorMedia
 Share

Recommended Posts

I tried to test my mod, but eclipse gave me an error.

 

Exception in thread "main" java.lang.RuntimeException: java.io.FileNotFoundException: C:\Documents and Settings\user\.gradle\caches\minecraft\assets\indexes\{ASSET_INDEX}.json (The system cannot find the file specified)

at com.google.common.base.Throwables.propagate(Throwables.java:160)

at GradleStart.setupAssets(GradleStart.java:274)

at GradleStart.startClient(GradleStart.java:82)

at GradleStart.main(GradleStart.java:56)

Caused by: java.io.FileNotFoundException: C:\Documents and Settings\user\.gradle\caches\minecraft\assets\indexes\{ASSET_INDEX}.json (The system cannot find the file specified)

at java.io.FileInputStream.open(Native Method)

at java.io.FileInputStream.<init>(Unknown Source)

at java.io.FileReader.<init>(Unknown Source)

at GradleStart.loadAssetsIndex(GradleStart.java:280)

at GradleStart.setupAssets(GradleStart.java:218)

... 2 more

 

Please help. Thanks.

P.S. I have noticed there's 2 ".gradle" folders. one mentioned in the error above & one in the forge folder where my workspace is. Could it be I've setup forge wrong?

Link to comment
Share on other sites

rerun

gradlew setupDecompWorkspace

and your problem will be gone.

Don't ask for support per PM! They'll get ignored! | If a post helped you, click the "Thank You" button at the top right corner of said post! |

mah twitter

This thread makes me sad because people just post copy-paste-ready code when it's obvious that the OP has little to no programming experience. This is not how learning works.

Link to comment
Share on other sites

I rerun gradle setupDecompWorkspace & I got a failure.

 

[color=red]FAILURE: Build failed with an expection.[/color]

* What went wrong:
Execution failed for task ':makeStart'.
> Cannot find System Java Complier. Ensure that you have installed a JDK (not just a JRE) and configured your JAVA_HOME system variable to point to the according directory.

* Try:
Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or --debug option to get more log output.

[color=red]BUILD FAILED[/color]

 

Not sure what to do.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.