Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Problem with Vanilla server Modding


Sweetz
 Share

Recommended Posts

Hello

 

First, sorry for my bad English, and second, I've got a problem with my vanilla server, downloaded from minecraft.net/download ... I don't know what's the matter, but when i want to use mods into the server, the "mods" folder doesnt appear, and I put the "minecraftforge-universal-4.1.1.251"! If someone can help me, answer soon :) If you respond in Spanish, better

 

My Forge version:

Forge Version: 4.1.1

Minecraft Version: 1.3.2

Link to comment
Share on other sites

Just use the jar, You can execute it like the exe file. Don't use the minecraft_server.exe for anything when you're trying to mod the server.

Don't ask for support per PM! They'll get ignored! | If a post helped you, click the "Thank You" button at the top right corner of said post! |

mah twitter

This thread makes me sad because people just post copy-paste-ready code when it's obvious that the OP has little to no programming experience. This is not how learning works.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • I think I found it: [21:16:52] [Render thread/INFO]: Environment: authHost='https://authserver.mojang.com', accountsHost='https://api.mojang.com', sessionHost='https://sessionserver.mojang.com', servicesHost='https://api.minecraftservices.com', name='PROD' [21:16:53] [Render thread/INFO]: Setting user: ---- [21:16:53] [Render thread/INFO]: Backend library: LWJGL version 3.2.2 build 10 [21:16:54] [Render thread/INFO]: Narrator library for x64 successfully loaded [21:16:55] [Render thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default [21:16:59] [Render thread/INFO]: OpenAL initialized. [21:16:59] [Render thread/INFO]: Sound engine started [21:16:59] [Render thread/INFO]: Created: 1024x1024x4 minecraft:textures/atlas/blocks.png-atlas [21:16:59] [Render thread/INFO]: Created: 256x128x4 minecraft:textures/atlas/signs.png-atlas [21:16:59] [Render thread/INFO]: Created: 1024x512x4 minecraft:textures/atlas/banner_patterns.png-atlas [21:16:59] [Render thread/INFO]: Created: 1024x512x4 minecraft:textures/atlas/shield_patterns.png-atlas [21:16:59] [Render thread/INFO]: Created: 256x256x4 minecraft:textures/atlas/chest.png-atlas [21:16:59] [Render thread/INFO]: Created: 512x256x4 minecraft:textures/atlas/beds.png-atlas [21:16:59] [Render thread/INFO]: Created: 512x256x4 minecraft:textures/atlas/shulker_boxes.png-atlas [21:17:01] [Render thread/INFO]: Created: 256x256x0 minecraft:textures/atlas/particles.png-atlas [21:17:01] [Render thread/INFO]: Created: 256x256x0 minecraft:textures/atlas/paintings.png-atlas [21:17:01] [Render thread/INFO]: Created: 256x128x0 minecraft:textures/atlas/mob_effects.png-atlas [21:17:06] [Render thread/INFO]: Stopping! And there was a debug.log: And there is a launcher_log.txt:  
    • Hello, I'm using the Forge 37.0.126 MDK with eclipse and GitHub Desktop. And sth. keeps generating a .gitignore file in bin/main, that I don't want there. What program generates it and how can I disable it?
    • Hi everyone, I use the Curse Forge app for overwatch and I created a plain 1.17.1 forge 37.1.0 profile. It crashes immediately when I click "play" in the minecraft launcher. I just installed Java 16 and set minecraft to use it in the curse forge app settings. I don't have any mods installed and my log looks like this: [12:36:42] [main/INFO]: ModLauncher running: args [--username, MrKatuffel, --version, forge-37.1.0, --gameDir, C:\Users\Benni\Documents\Minecraft\Instances\1.17.1, --assetsDir, C:\Users\Benni\Documents\Minecraft\Install\assets, --assetIndex, 1.17, --uuid, 2021e6cbc7bc4d2a81effa163cfd62d9, --accessToken, ????????, --userType, mojang, --versionType, release, --width, 1024, --height, 768, --launchTarget, forgeclient, --fml.forgeVersion, 37.1.0, --fml.mcVersion, 1.17.1, --fml.forgeGroup, net.minecraftforge, --fml.mcpVersion, 20210706.113038] [12:36:42] [main/INFO]: ModLauncher 9.0.7+91+master.8569cdf starting: java version 16.0.1 by Microsoft [12:36:42] [main/INFO]: SpongePowered MIXIN Subsystem Version=0.8.4 Source=union:/C:/Users/Benni/Documents/Minecraft/Install/libraries/org/spongepowered/mixin/0.8.4/mixin-0.8.4.jar%2318! Service=ModLauncher Env=CLIENT [12:36:43] [main/INFO]: Found mod file fmlcore-1.17.1-37.1.0.jar of type LIBRARY with locator net.minecraftforge.fml.loading.moddiscovery.MinecraftLocator@6cc0bcf6 [12:36:43] [main/INFO]: Found mod file javafmllanguage-1.17.1-37.1.0.jar of type LANGPROVIDER with locator net.minecraftforge.fml.loading.moddiscovery.MinecraftLocator@6cc0bcf6 [12:36:43] [main/INFO]: Found mod file mclanguage-1.17.1-37.1.0.jar of type LANGPROVIDER with locator net.minecraftforge.fml.loading.moddiscovery.MinecraftLocator@6cc0bcf6 [12:36:43] [main/INFO]: Found mod file client-1.17.1-20210706.113038-srg.jar of type MOD with locator net.minecraftforge.fml.loading.moddiscovery.MinecraftLocator@6cc0bcf6 [12:36:43] [main/INFO]: Found mod file forge-1.17.1-37.1.0-universal.jar of type MOD with locator net.minecraftforge.fml.loading.moddiscovery.MinecraftLocator@6cc0bcf6 So I can see it is indeed using Java 16. The error message of the minecraft launcher is just: So that isn't helping. Anyone have any ideas?
  • Topics

  • Who's Online (See full list)

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.