Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

1.8 Custom Flower not rendiring when placed...looks like block


Recommended Posts

Need to see your main mod file, too.

Apparently I'm a complete and utter jerk and come to this forum just like to make fun of people, be confrontational, and make your personal life miserable.  If you think this is the case, JUST REPORT ME.  Otherwise you're just going to get reported when you reply to my posts and point it out, because odds are, I was trying to be nice.

 

Exception: If you do not understand Java, I WILL NOT HELP YOU and your thread will get locked.

 

DO NOT PM ME WITH PROBLEMS. No help will be given.

Link to post
Share on other sites

And oh yeah, the block's .json model file.

Apparently I'm a complete and utter jerk and come to this forum just like to make fun of people, be confrontational, and make your personal life miserable.  If you think this is the case, JUST REPORT ME.  Otherwise you're just going to get reported when you reply to my posts and point it out, because odds are, I was trying to be nice.

 

Exception: If you do not understand Java, I WILL NOT HELP YOU and your thread will get locked.

 

DO NOT PM ME WITH PROBLEMS. No help will be given.

Link to post
Share on other sites

@Override

public EnumFlowerColor getBlockType() {

// TODO Auto-generated method stub

return BlockFlower.EnumFlowerColor.YELLOW;

}

 

When it's yellow it shows this  message: [09:01:17] [Client thread/ERROR] [FML]: Model definition for location expansion:Blue_Flower#type=dandelion not found

 

 

When yellow is replaced with RED it shows 9 error "Type" with different vanila flowers definition plus it shows in creative inventory 8 additional Flowers that have same name but looking at code they look like they are vanila ones.

When is changed to yellow it just shows that errow asking for dandelion type....it maybe have some issues with this :return BlockFlower.EnumFlowerColor.YELLOW;

 

 

 

 

Link to post
Share on other sites

I think this is about metadata...since when i use BlockFlower.EnumFlowerColor.YELLOW; i get my flower with this error :

[Client thread/ERROR] [FML]: Model definition for location expansion:Blue_Flower#type=dandelion not found

 

When it's changed to RED it gives me more errores for vanila flowers with my same name.

 

HOw to go around that?

Link to post
Share on other sites

You're using vanilla's BlockStates and not using the same model definitions.

Apparently I'm a complete and utter jerk and come to this forum just like to make fun of people, be confrontational, and make your personal life miserable.  If you think this is the case, JUST REPORT ME.  Otherwise you're just going to get reported when you reply to my posts and point it out, because odds are, I was trying to be nice.

 

Exception: If you do not understand Java, I WILL NOT HELP YOU and your thread will get locked.

 

DO NOT PM ME WITH PROBLEMS. No help will be given.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.