Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[1.7.10] EnderIO items losing charge when taken out, except when using # keys


onVoid
 Share

Recommended Posts

With EnderIO items when I take it out of my custom charger, fully charged, it removes the charge and reverts to its uncharged state. But, if press a number key on the item to make it go to my hotbar, it keeps the charge. Anyone know why this is happening?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Why in the world are

charging

,

chargingDC

,

chargingDC2

and

storage

static? Right, because you are using them statically in

GuiCharger#drawGuiContainerForegroundLayer

. But GuiCharger has the TE instance available...

I guess from me being oblivious. chargingDC and chargingDC2 are from a complicated method of keeping track of energy being used that I attempted. I removed static tags, running a test now.

Link to comment
Share on other sites

I said nothing about syncing, I was only talking about reading from/writing to NBT. You need to handle syncing yourself.

Please don't PM me to ask for help. Asking your question in a public thread preserves it for people who are having the same problem in the future.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.