Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Common folder not present


qwertysam
 Share

Recommended Posts

I'm having a problem. I've installed Build 6.5.0.466 for MC 1.4.6 perfectly, and have a clean bin and resources, but still, this problem keeps happening.

 

346080b2f6e1a3d0703487980f59b0b8

 

I have Windows XP 32-bit, and the latest Eclipse. Is there another place you need to put your mod files, or is something terribly wrong? Please help!

Link to comment
Share on other sites

Thats because it no longer exists, backup your work, completely delete your MCP workspace and just download Forge, it will setup EVERYTHING for you.

I do Forge for free, however the servers to run it arn't free, so anything is appreciated.
Patreon: http://www.patreon.com/lexmanos
Paypal: http://paypal.me/LexManos

BitCoin: 1Q8rWvUNMM2T1ZfDaFeeYQyVXtYoeT6tTn

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.