Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

when i tried to install forge yeasterday the lava wouldn't show anymore and after i did a reinstall (removed minecraft installed it again reinstalled forge) it was still doing it and i also had a problem were it was hanging on loading done after that it just stopped is there anyway to fix this?

Link to post
Share on other sites

How did you change it

 

as now my water is invisable and so if my lava and fire this is the same with out optifine

 

_________________________________________________________________________

 

Never mind optifine just has to go in jar now

Link to post
Share on other sites

all i did was do a full clean install of forge then installed OptiFine 1.2.5_HD_MT_C3 the one i was using befor it turned out to only be a preview file of the newer optifine and i didn't see that so it was giving the problem

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.