Jump to content

Mod only works in eclipse, not in minecraft


MaxM12
 Share

Recommended Posts

So im having a problem with my mod again, it only works in eclipse :\

 

error log:

 

2013-05-02 17:51:04 [sEVERE] [ForgeModLoader] Caught exception from EasySteel

java.lang.ClassNotFoundException: cdg.easysteel.src.ESteelBase

at cpw.mods.fml.relauncher.RelaunchClassLoader.findClass(RelaunchClassLoader.java:238)

at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)

at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)

at cpw.mods.fml.common.ModClassLoader.loadClass(ModClassLoader.java:56)

at java.lang.Class.forName0(Native Method)

at java.lang.Class.forName(Unknown Source)

at cpw.mods.fml.common.FMLModContainer.constructMod(FMLModContainer.java:425)

at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)

at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)

at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)

at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)

at com.google.common.eventbus.EventHandler.handleEvent(EventHandler.java:74)

at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventHandler.handleEvent(SynchronizedEventHandler.java:45)

at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:314)

at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:296)

at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:267)

at cpw.mods.fml.common.LoadController.propogateStateMessage(LoadController.java:165)

at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)

at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)

at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)

at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)

at com.google.common.eventbus.EventHandler.handleEvent(EventHandler.java:74)

at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventHandler.handleEvent(SynchronizedEventHandler.java:45)

at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:314)

at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:296)

at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:267)

at cpw.mods.fml.common.LoadController.distributeStateMessage(LoadController.java:98)

at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:503)

at cpw.mods.fml.client.FMLClientHandler.beginMinecraftLoading(FMLClientHandler.java:160)

at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:410)

at net.minecraft.client.MinecraftAppletImpl.func_71384_a(SourceFile:56)

at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:732)

at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

Caused by: java.lang.NullPointerException

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] cpw.mods.fml.common.LoaderException: java.lang.ClassNotFoundException: cdg.easysteel.src.ESteelBase

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at cpw.mods.fml.common.LoadController.transition(LoadController.java:142)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:513)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at cpw.mods.fml.client.FMLClientHandler.beginMinecraftLoading(FMLClientHandler.java:160)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:410)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at net.minecraft.client.MinecraftAppletImpl.func_71384_a(SourceFile:56)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:732)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: cdg.easysteel.src.ESteelBase

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at cpw.mods.fml.relauncher.RelaunchClassLoader.findClass(RelaunchClassLoader.java:238)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at cpw.mods.fml.common.ModClassLoader.loadClass(ModClassLoader.java:56)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at java.lang.Class.forName0(Native Method)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at java.lang.Class.forName(Unknown Source)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at cpw.mods.fml.common.FMLModContainer.constructMod(FMLModContainer.java:425)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at com.google.common.eventbus.EventHandler.handleEvent(EventHandler.java:74)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventHandler.handleEvent(SynchronizedEventHandler.java:45)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:314)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:296)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:267)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at cpw.mods.fml.common.LoadController.propogateStateMessage(LoadController.java:165)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at com.google.common.eventbus.EventHandler.handleEvent(EventHandler.java:74)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventHandler.handleEvent(SynchronizedEventHandler.java:45)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:314)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:296)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:267)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at cpw.mods.fml.common.LoadController.distributeStateMessage(LoadController.java:98)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:503)

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] ... 5 more

2013-05-02 17:51:14 [iNFO] [sTDERR] Caused by: java.lang.NullPointerException

 

 

 

setup : in mod zip:

 

/cdg/

 

      easysteel/

                      src/

                            classes

                            common/

                                        common proxy

                            client/

                                    client proxy

Link to comment
Share on other sites

My ideas:

- did You run recompile.bat? Because You may have run it before, and now it uses older, buggy version

- check for strings fed in @SidedProxy() in main mod file, especially for upper/lower case

- do You use any national characters in class names? Like ę ą ó ł ś ć? Because this may cause problems

- or check for upper/lower case in file names, maybe that's the case.

 

It clearly doesn't find ESteelBase, but at first glance folder structure seems legit.

Link to comment
Share on other sites

My ideas:

- did You run recompile.bat? Because You may have run it before, and now it uses older, buggy version

- check for strings fed in @SidedProxy() in main mod file, especially for upper/lower case

- do You use any national characters in class names? Like ę ą ó ł ś ć? Because this may cause problems

- or check for upper/lower case in file names, maybe that's the case.

 

It clearly doesn't find ESteelBase, but at first glance folder structure seems legit.

 

I have released the mod before in a older MCP version (the new one has a new folder) i did it the exact same way as before, it worked before and now not anymore

 

And ESteelBase is my main file...

 

Link to comment
Share on other sites

minecraft is notorious for its bad lighting, which Mojang claimed to fix in 1.5

does that have any merit to it? It wasnt rendering wrong

Communication is a vital tool, in the game industry you won't go anywhere without it. People are either going to learn to talk, or move on.

Link to comment
Share on other sites

minecraft is notorious for its bad lighting, which Mojang claimed to fix in 1.5

does that have any merit to it? It wasnt rendering wrong

 

The lighting glitch (the black areas) are not fixed yet. They reverted their changes before the release because of performance issues. However, they want to fix that when they're working on the Rendering Engine.

Don't ask for support per PM! They'll get ignored! | If a post helped you, click the "Thank You" button at the top right corner of said post! |

mah twitter

This thread makes me sad because people just post copy-paste-ready code when it's obvious that the OP has little to no programming experience. This is not how learning works.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Posts

    • Custom lamp problem 1.12.2 is a problem that can occur when using the custom lamps mod in version 1.12.2 of Minecraft. The issue is caused when two or more custom lamps are placed in close proximity to each other, causing them to conflict with each other and malfunction. This can result in a variety of issues such as the lamps not lighting up, flickering, or not responding to game commands. The problem can be resolved by ensuring that custom lamps are placed far enough away from each other that they do not conflict.
    • look inside the model json file. move all cubes upward.
    • I made a huge forge 1.7.10 mod pack but whenever I try to create a singleplayer world I get the error saying "A fatal error has occurred, this connection is terminated." Does anyone know what the issue could be?  Here is my fml-client-latest.log from when it crashes: https://paste.ubuntu.com/p/3rKSJSqnrX/ and here is the list of mods: https://imgur.com/a/AZifMbg    
    • Im trying to host a minecraft server using the curseforge serverpack from FTB Direwolf20 and when I try to start the server I run into an error The Error: Starting server A problem occurred running the Server launcher.java.lang.reflect.InvocationTargetException         at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)         at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)         at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)         at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)         at cpw.mods.fml.relauncher.ServerLaunchWrapper.run(ServerLaunchWrapper.java:43)         at cpw.mods.fml.relauncher.ServerLaunchWrapper.main(ServerLaunchWrapper.java:12) Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: org/apache/logging/log4j/Level         at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:94)         at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)         ... 6 more Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: org.apache.logging.log4j.Level         at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)         at java.net.URLClassLoader$1.run(Unknown Source)         at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)         at java.net.URLClassLoader.findClass(Unknown Source)         at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)         at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Unknown Source)         at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)         ... 8 more   I'have tried deleting and downloading the newset version of java wich didnt work and now im using an older version which is the 1.7.0_80 Here is what my Server folder looks like: https://ibb.co/jkbfRY7 Here is what the ServerStart.bat file looks like: @if NOT "%FTB_VERBOSE%"=="yes" ( @echo off ) call settings.bat if NOT EXIST minecraft_server.1.7.10.jar ( goto install ) if NOT EXIST libraries\%LAUNCHWRAPPER% ( goto install ) goto skipinstall :install echo running install script! call FTBInstall.bat :skipinstall REM Check if java in path REM TODO: use %JAVACMD% where java > NUL 2>&1 if %ERRORLEVEL% NEQ 0 ( echo No java binary in path. Can't run server, exiting... pause exit /B ) REM Test JVM REM e.g. 32-bit JVM does not have server\jvm.dll library java -server -version > java-test.log 2>&1 if %ERRORLEVEL% NEQ 0 ( echo Detected following JVM error: echo ======================================= more java-test.log echo ======================================= echo JVM test failed. Can't run server, Exiting... pause exit /B ) if not exist eula.txt ( echo Missing eula.txt. Startup will fail and eula.txt will be created echo Make sure to read eula.txt before playing! goto startserver ) find "eula=false" eula.txt 1 > NUL 2>&1 if %ERRORLEVEL% EQU 0 ( echo Make sure to read eula.txt before playing! Exiting. pause exit /B ) del /f /q autostart.stamp > nul 2>1 :startserver echo Starting server java -server -Xms512M -Xmx2048M -XX:PermSize=256M -XX:+UseParNewGC -XX:+CMSIncrementalPacing -XX:+CMSClassUnloadingEnabled -XX:ParallelGCThreads=2 -XX:MinHeapFreeRatio=5 -XX:MaxHeapFreeRatio=10 -jar FTBServer-1.7.10-1558.jar nogui :server_loop if exist autostart.stamp ( del /f /q autostart.stamp > nul 2>1 echo If you want to completely stop the server process now, press Ctrl+C before the time is up! for /l %%i in (5,-1,1) do ( echo Restarting server in %%i choice /t 1 /d y > nul ) echo Starting server now java -server -Xms512M -Xmx2048M -XX:PermSize=256M -XX:+UseParNewGC -XX:+CMSIncrementalPacing -XX:+CMSClassUnloadingEnabled -XX:ParallelGCThreads=2 -XX:MinHeapFreeRatio=5 -XX:MaxHeapFreeRatio=10 -jar FTBServer-1.7.10-1558.jar nogui echo Server process finished goto :server_loop ) echo Exiting... pause  
    • Made a modpack (Well Rounded Blockheads, in case the modlist on curseforge helps) and server to host it, worked fine until last night. The issue that pops up after some days being up/working is when you leave a world (singleplayer) or shutdown a server, the process hangs and jumps to 8.5gb ram used, eats up CPU usage (50-60% in taskman on a 3800x) and just sits there. If done on a single player world, the game doesnt fully crash, (e.g. if you alt+f4 buttons like save and quit, options stay in the window, are still clickable but they do nothing) Saving seems to still happen, as location/inventory updates if I restart server or client and play the world again.   If I start the currently afflicted server but dont login the server closes properly, its only once I log back in the problem occurs. Its a priv server and I dont have anyone else to test atm so Idk if its a prob with my player or players/area in general. Only recent changes in game are the additions of a pnuematicraft pressure chamber, an enchanting table, and bookshelves from builders crafts and additions.... I've been trying to get help on this all day, so ANY assistance goes a long way, even if its a way to debug this myself >~< Debug/Latest logs
  • Topics

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.