Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

net.minecraftforge.server.command.modidargument


Edivad99
 Share

Recommended Posts

I am using the latest version of forge for 1.14.4(28.2.0) on both the server and the client. The first time I enter the world I don't get this error, as soon as I go out and try to reconnect, this happens.
How can I solve it?

My github for the code is this: https://github.com/Edivad99/DimStorage

 

server error 5.png

Edited by Edivad99
public ip visible
Link to comment
Share on other sites

Please post the full log

About Me

Spoiler

My Discord - Cadiboo#8887

My WebsiteCadiboo.github.io

My ModsCadiboo.github.io/projects

My TutorialsCadiboo.github.io/tutorials

Versions below 1.14.4 are no longer supported on this forum. Use the latest version to receive support.

When asking support remember to include all relevant log files (logs are found in .minecraft/logs/), code if applicable and screenshots if possible.

Only download mods from trusted sites like CurseForge (minecraft.curseforge.com). A list of bad sites can be found here, with more information available at stopmodreposts.org

Edit your own signature at www.minecraftforge.net/forum/settings/signature/ (Make sure to check its compatibility with the Dark Theme)

Link to comment
Share on other sites

On 2/11/2020 at 5:43 AM, Edivad99 said:

Could it be a bug regarding mod config? Although it seems strange to me because I followed the mcjty tutorial.

Probably not, but McJty’s tutorial isn’t the best - It uses a hack to load the config before it should be loaded + doesn’t bake config values. You can see my tutorial here. I think McJty fixed his tutorial but you followed the outdated one.

About Me

Spoiler

My Discord - Cadiboo#8887

My WebsiteCadiboo.github.io

My ModsCadiboo.github.io/projects

My TutorialsCadiboo.github.io/tutorials

Versions below 1.14.4 are no longer supported on this forum. Use the latest version to receive support.

When asking support remember to include all relevant log files (logs are found in .minecraft/logs/), code if applicable and screenshots if possible.

Only download mods from trusted sites like CurseForge (minecraft.curseforge.com). A list of bad sites can be found here, with more information available at stopmodreposts.org

Edit your own signature at www.minecraftforge.net/forum/settings/signature/ (Make sure to check its compatibility with the Dark Theme)

Link to comment
Share on other sites

On 2/12/2020 at 7:02 PM, Edivad99 said:

[09Feb2020 11:07:25.090] [Netty Epoll Server IO #3/ERROR] [net.minecraft.network.NettyPacketEncoder/]: java.lang.StackOverflowError

[09Feb2020 11:07:25.114] [Server thread/INFO] [net.minecraft.network.play.ServerPlayNetHandler/]: diamn05 lost connection: Internal Exception: io.netty.handler.codec.EncoderException: java.lang.StackOverflowError

This appears to be your error. Please post the debug logs from both client and server. 

About Me

Spoiler

My Discord - Cadiboo#8887

My WebsiteCadiboo.github.io

My ModsCadiboo.github.io/projects

My TutorialsCadiboo.github.io/tutorials

Versions below 1.14.4 are no longer supported on this forum. Use the latest version to receive support.

When asking support remember to include all relevant log files (logs are found in .minecraft/logs/), code if applicable and screenshots if possible.

Only download mods from trusted sites like CurseForge (minecraft.curseforge.com). A list of bad sites can be found here, with more information available at stopmodreposts.org

Edit your own signature at www.minecraftforge.net/forum/settings/signature/ (Make sure to check its compatibility with the Dark Theme)

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, Cadiboo said:

This appears to be your error. Please post the debug logs from both client and server. 

I know it's my mistake ..., if I remove the mod it doesn't happen;)
Anyway the server returns this, no errors appear where the ID of my mod is written.
As I said before, I enter a server world, I place my block, I leave the server, I return to it and I get this error.
This happens even if I place the block, go to the Nether and return to the overworld and crash again.

 

Server https://pastebin.com/upQ3B3jh

The client message is the same as I had put above

https://pastebin.com/VRMd30Hx

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, diesieben07 said:

This is your bug.

This first writes the frequency to "tag". Then it puts "tag" into itself under the key "Frequency". This creates an infinite loop (to write "tag" you must write "Frequency", which needs to write "tag", which needs to write "Frequency", etc.).

So do you advise me to write like this?
tag.put ("Frequency", frequency.writeToNBT (new CompoundNBT ()));

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.