Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

is there a way, that the vanilla RedStoneWireBlock get´s the coloring from a png in a custom resourcelocation?


Drachenbauer
 Share

Recommended Posts

10 minutes ago, Drachenbauer said:

what are the numbers at the end of your post?

Each color parameter is from 0.0-1.0 instead of 0-255.

VANILLA MINECRAFT CLASSES ARE THE BEST RESOURCES WHEN MODDING

I will be posting 1.15.2 modding tutorials on this channel. If you want to be notified of it do the normal YouTube stuff like subscribing, ect.

Forge and vanilla BlockState generator.

Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, Drachenbauer said:

I know. i just sayd, there is some little random effect, that makes the particles appear in slightly different shades of yellow now.

 

I want to know how to get rid of this effect.

I don't know what is causing that, but it could just be how it's handling lighting in the game.

VANILLA MINECRAFT CLASSES ARE THE BEST RESOURCES WHEN MODDING

I will be posting 1.15.2 modding tutorials on this channel. If you want to be notified of it do the normal YouTube stuff like subscribing, ect.

Forge and vanilla BlockState generator.

Link to comment
Share on other sites

Now i noticed two weird things:

 

1.

the Redstone-components, that i registered this way, are removed from the creative inventory.

I can get them with a command and most of them work normal, but their slots in the creative inventory are empty

 

2.

if i try to place a redstone-torch at the side of a block (for a wall-torch), it appears as a black-purple bug-block and with red dust particles.

I registered the redstone wall torch tha same way, as the vertical standing one.

I extended it´s own class and made the registry with it´s specific registry name.

 

Why this happens?

Edited by Drachenbauer
Link to comment
Share on other sites

push

 

i still need help with the things i told in the last two posts.

 

If i point towards that bugged wall-torch and have the screen-infos active (f3), it says targeted block:air

And nothing happens in the output-console, if i place this thing...

Edited by Drachenbauer
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.