Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

LivingJumpEvent doesn't work for horses [1.15.2]


FlashFyre
 Share

Recommended Posts

10 minutes ago, red_ said:

I think you'd be better off starting an issue on github than posting here. That way it's easier to keep track of.

People should post issues on the forum first, and open them on GitHub if the issue is approved on the forums.

By doing so, the GitHub issues wouldn't be flooded with repeated reports/bugs that are not actually bugs/problems caused by user error.

Some tips:

Spoiler

Modder Support:

Spoiler

1. Do not follow tutorials on YouTube, especially TechnoVision (previously called Loremaster) and HarryTalks, due to their promotion of bad practice and usage of outdated code.

2. Always post your code.

3. Never copy and paste code. You won't learn anything from doing that.

4. 

Quote

Programming via Eclipse's hotfixes will get you nowhere

5. Learn to use your IDE, especially the debugger.

6.

Quote

The "picture that's worth 1000 words" only works if there's an obvious problem or a freehand red circle around it.

Support & Bug Reports:

Spoiler

1. Read the EAQ before asking for help. Remember to provide the appropriate log(s).

2. Versions below 1.11 are no longer supported due to their age. Update to a modern version of Minecraft to receive support.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.