Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Forge 1.16.4 stops at 'Atlas Stitching' with loading


Recommended Posts

Also I want to add that I was able to play a modpack in 1.12.2 with I think 78 mods, now in 1.16.4 I started removing mods (because I thought some mod was causing the issue) and when I started adding mods above 77 it started doing this glitch. All previous session were able to start just fine (without having to wait more than 2 hours).

Link to post
Share on other sites

The amount of mods shouldn't matter. It's the mods that you're adding.

Considering the cpu is at 75% its not dead.. but it's not pegging.. Kinda weird. 

You'd have to put together the mod pack and see if others can reproduce and figure out which mod it is thats misbehaving.

I do Forge for free, however the servers to run it arn't free, so anything is appreciated.
Patreon: http://www.patreon.com/lexmanos
Paypal: http://paypal.me/LexManos

BitCoin: 1Q8rWvUNMM2T1ZfDaFeeYQyVXtYoeT6tTn

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.