Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

1.16.4 Modded not loading singleplayer worlds


Recommended Posts

I had fixed the problem from before, But a new problem has come up where I cannot load singleplayer worlds because the wait times are upwards of 15+ minutes. Whereas yesterday I was able to load it with no problems whatsoever in less than 5 minutes. Can anybody help me with this problem? I will attach the latest.log to this to help. Link Can anybody help me with this problem because I tried putting more ram into it (14 GB it ran fine with 10GB yesterday) but it resets every time I try to load and then it crashes. Sorry if I'm not being specific enough if you need more information you can ask.

Link to post
Share on other sites

Did something happen to your save? All the server configs in it are coming up invalid:

Quote

C:\Users\bobby\AppData\Roaming\.minecraft\saves\Modded Hardcore 1_16_4\serverconfig\anviltweaks-server.toml

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.