Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Hello there! With the recent re release of the old creative server I knew I had to make a video on there. So that is exactly what we did! We did a small tour of our old plot like we did last time but however we remembered some of our old friends and we checked out their old plots too! If you guys want us to do more where we just travel to different plots and talk about them let me know! But I hope you all enjoy this video and if you did don’t forget to like and sub for more videos Like this in the future! https://youtu.be/_m_lViaMlGU

Edited by cadbane86140
accidently posted twice another video so I'll just advertise an older video that I haven't advertised before
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing

    No registered users viewing this page.

  • Posts

    • I also have the same question, thank you for sharing it and I also found the answer.
    • So I had no clue what topic to put this under because its not really modding with forge but modding forge itself. So I have terrain generation mods that are only server side and Bungeecord that has Geyser packet translator so people on bedrock edition can play as well, but when a bedrock player connects it gets a unknown packet error. I tested the proxy on a Spigot server verifying it was forge. With no mods installed I still get the error. I got a wireshark log of it all and I found the packet where it aborts the connection due to the invalid packet but I have no clue how to stop it. When I still had the mods installed I disabled the forge handshake protocol but it did not fix the issue. If you know what part of forge is doing this or a way to fix it all together that would be awesome. I know modifying forge can end really baddy (definitely the handshake protocol) but I think that is my only fix here. Im open to any suggestions tho. I have run out of ideas to fix it so any help would be nice. Also it seems the packet id causing the connection error is 0xFE but im not sure cause the client also sends back a packet with that ID. I have a whole bunch of info collected so if you need any more information on the issue, I willing to give it, just not the ips on the wireshark log.
    • Okay, I got it working correctly now, but I'm not sure how to make it work with multiple blocks.   My Block Code:   package expanded.blocks; import javax.annotation.Nullable; import expanded.VanillaBuildingBlocks; import net.minecraft.block.BlockState; import net.minecraft.block.RotatedPillarBlock; import net.minecraft.entity.player.PlayerEntity; import net.minecraft.item.ItemStack; import net.minecraft.util.math.BlockPos; import net.minecraft.world.World; import net.minecraftforge.common.ToolType; public class CustomLog extends RotatedPillarBlock {            public CustomLog(Properties properties) {         super(properties);     }      @Override     @Nullable     public BlockState getToolModifiedState(BlockState state, World world, BlockPos pos, PlayerEntity player, ItemStack stack, ToolType toolType) {         return toolType == ToolType.AXE ? VanillaBuildingBlocks.acacia_log.defaultBlockState() : null;     } }
    • ? Registering the block and overriding a function inside the class are two completely different things
    • Ya but I'm not sure how I would actually add/implement it into the class correctly, and then registering the block correctly in my register class.
  • Topics

  • Who's Online (See full list)

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.