Jump to content

friends cant join my forge server but i can


woolspeet

Recommended Posts

while i can join the server using both the localip and the external ip my friends cant join the server 
it gives them this error

unknown.png

im pretty sure i did everything correctly and i went over it 3 times so if anyone can help me....
also its a modded server with 40 modes if it changes anything 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, diesieben07 said:

Then something is broken about your port forwarding, which we can't really help you with here.

do you know where i can get help with that? because i went over it again now and i still cant see anything wrong wtih it 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements



  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Posts

    • Hello, Hi and I am making a forge 1.12.2 mod and also trying to get a custom model helmet item (I made a joker mask) and exported it to .json format and put it in the ~/namespace/models/item folder. Though, I'm struggling to get the item to render what I want it to be rendered like as I've positioned it in the 'head' window view in blockbench. How did you render out your model? I checked your code and it looks like no references to the actual model are being made. I'm new to this forge modding stuff (was a fabric modder) and I desperately need some help. Is there a way to standardly render out armor models made using blockbench? any methods that one can use? My model in JSON: ```json { "credit": "Made with Blockbench", "texture_size": [160, 160], "textures": { "0": "ydyrn:items/joker_mask_texture", "particle": "ydyrn:items/joker_mask_texture" }, "elements": [ { "from": [0, 0, 0], "to": [16, 16, 1], "faces": { "north": {"uv": [0, 1.7, 16, 14.2], "texture": "#0"}, "east": {"uv": [0, 4, 0.9, 5.6], "texture": "#0"}, "south": {"uv": [0, 5.8, 1.6, 7.4], "texture": "#0"}, "west": {"uv": [0, 1.9, 1.3, 3.5], "texture": "#0"}, "up": {"uv": [0, 3.4, 1.6, 4.2], "texture": "#0"}, "down": {"uv": [0, 9, 1.6, 9.7], "texture": "#0"} } }, { "from": [15.8, 11, 0.5], "to": [16.2, 13, 15], "faces": { "north": {"uv": [7.9, 7.9, 7.94, 8.1], "texture": "#0"}, "east": {"uv": [7.9, 7.9, 9.35, 8.1], "texture": "#0"}, "south": {"uv": [7.9, 7.9, 7.94, 8.1], "texture": "#0"}, "west": {"uv": [7.9, 7.9, 9.35, 8.1], "texture": "#0"}, "up": {"uv": [7.9, 7.9, 7.94, 9.35], "texture": "#0"}, "down": {"uv": [7.9, 7.9, 7.94, 9.35], "texture": "#0"} } }, { "from": [0.2, 11, 14.6], "to": [15.8, 13, 15], "faces": { "north": {"uv": [7.9, 7.9, 9.46, 8.1], "texture": "#0"}, "east": {"uv": [7.9, 7.9, 7.94, 8.1], "texture": "#0"}, "south": {"uv": [7.9, 7.9, 9.46, 8.1], "texture": "#0"}, "west": {"uv": [7.9, 7.9, 7.94, 8.1], "texture": "#0"}, "up": {"uv": [7.9, 7.9, 9.46, 7.94], "texture": "#0"}, "down": {"uv": [7.9, 7.9, 9.46, 7.94], "texture": "#0"} } }, { "from": [-0.2, 11, 0.5], "to": [0.2, 13, 15], "faces": { "north": {"uv": [7.9, 7.9, 7.94, 8.1], "texture": "#0"}, "east": {"uv": [7.9, 7.9, 9.35, 8.1], "texture": "#0"}, "south": {"uv": [7.9, 7.9, 7.94, 8.1], "texture": "#0"}, "west": {"uv": [7.9, 7.9, 9.35, 8.1], "texture": "#0"}, "up": {"uv": [7.9, 7.9, 7.94, 9.35], "texture": "#0"}, "down": {"uv": [7.9, 7.9, 7.94, 9.35], "texture": "#0"} } } ], "display": { "thirdperson_righthand": { "translation": [-0.25, -2.75, 0], "scale": [0.3, 0.3, 0.3] }, "thirdperson_lefthand": { "translation": [-0.25, -2.75, 0], "scale": [0.3, 0.3, 0.3] }, "firstperson_righthand": { "rotation": [-9, 115, 15], "translation": [0, 1.25, -1.75], "scale": [0.5, 0.5, 0.5] }, "firstperson_lefthand": { "rotation": [-9, 115, 15], "translation": [0, 1.25, -1.75], "scale": [0.5, 0.5, 0.5] }, "ground": { "rotation": [40, 0, 0], "translation": [0, -2.5, 0], "scale": [0.5, 0.5, 0.5] }, "gui": { "rotation": [0, 180, 0] }, "head": { "translation": [0, 0, 0.25], "scale": [0.82773, 0.73594, 0.9] }, "fixed": { "translation": [0, 0, 8.75] } }, "groups": [ 0, { "name": "straps", "origin": [0, 0, 0], "color": 0, "children": [1, 2, 3] } ] } ```
    • Add the crash-report or latest.log (logs-folder) with sites like https://paste.ee/ and paste the link to it here  
    • In your config folder, delete the sophisticatedcore-common.toml file and test it again
    • Add the crash-report or latest.log (logs-folder) with sites like https://paste.ee/ and paste the link to it here  
    • I am getting an error message that my mods and my server are not on the same minecraft version when they clearly are. My server and my mods are on 1.20.1 and the error says that the server is 1.20 even though it's on forge 47.2.30.  
  • Topics

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.