Jump to content

Cannot run forge installer


brodethyy

Recommended Posts

I've downloaded Java and the Forge installer for 1.16.4. When I try to open the Forge installer with Java Platform SE Binary, it asks for permission to let Java SE Runtime Environment make changes to my device, which I let it. After that, I get an error message titled "Java Installation Not Complete"

The body text reads-

"Unable to install Java.

There are errors in the following switches: (Forge installer file name)

Check that the commands are valid and try again."

I've tried different versions of both Forge and Java and none of them have worked. They all give the same error message. I can't tell if the problem is the installer or Java.

 

Thanks for any help.

Link to comment
Share on other sites

Okay, I redownloaded Java a few times and restarted my computer a few times as well and tried run jarfix again, and it finally let me install the client, and it looks like it's running now. Thanks for pointing me towards the correct jarfix

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Posts

    • so I deleted all of my worlds after upgrading from 1.19 to 1.20, and I also deleted the cherished world favorites file. I have the same mods when the game did start up before the maps deleting. but I added 'em back and the game is still not loading. plz help 🙏 I even allocated 12gB of memory and i did use optifine my mod list my log
    • Minecraft opened, but when I went to create a new world I got another error. https://pastebin.com/mmdNztmW
    • java.lang.RuntimeException: Could not execute entrypoint stage 'main' due to errors, provided by 'terrablender'!     at net.fabricmc.loader.impl.FabricLoaderImpl.lambda$invokeEntrypoints$2(FabricLoaderImpl.java:388) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.util.ExceptionUtil.gatherExceptions(ExceptionUtil.java:33) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.FabricLoaderImpl.invokeEntrypoints(FabricLoaderImpl.java:386) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.game.minecraft.Hooks.startServer(Hooks.java:63) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]     at net.minecraft.server.Main.main(Main.java:112) ~[server-intermediary.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.game.minecraft.MinecraftGameProvider.launch(MinecraftGameProvider.java:470) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.launch.knot.Knot.launch(Knot.java:74) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.launch.knot.KnotServer.main(KnotServer.java:23) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.launch.server.FabricServerLauncher.main(FabricServerLauncher.java:69) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?] Caused by: java.lang.NoSuchFieldError: Class me.lortseam.completeconfig.data.BooleanEntry does not have member field 'boolean checkbox'     at me.lortseam.completeconfig.data.BooleanEntry.<init>(BooleanEntry.java:25) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.Entry.create(Entry.java:42) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.EntrySet.lambda$resolve$1(EntrySet.java:31) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at java.util.stream.ReferencePipeline$3$1.accept(ReferencePipeline.java:212) ~[?:?]     at java.util.stream.ReferencePipeline$2$1.accept(ReferencePipeline.java:194) ~[?:?]     at java.util.Spliterators$ArraySpliterator.forEachRemaining(Spliterators.java:1024) ~[?:?]     at java.util.stream.AbstractPipeline.copyInto(AbstractPipeline.java:556) ~[?:?]     at java.util.stream.AbstractPipeline.wrapAndCopyInto(AbstractPipeline.java:546) ~[?:?]     at java.util.stream.ForEachOps$ForEachOp.evaluateSequential(ForEachOps.java:151) ~[?:?]     at java.util.stream.ForEachOps$ForEachOp$OfRef.evaluateSequential(ForEachOps.java:174) ~[?:?]     at java.util.stream.AbstractPipeline.evaluate(AbstractPipeline.java:265) ~[?:?]     at java.util.stream.ReferencePipeline.forEach(ReferencePipeline.java:611) ~[?:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.EntrySet.resolve(EntrySet.java:32) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.Parent.resolveContainer(Parent.java:58) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.Parent.resolve(Parent.java:110) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.Config.lambda$new$0(Config.java:51) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.Config.deserialize(Config.java:94) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.Config.load(Config.java:121) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at io.github.uhq_games.regions_unexplored.RegionsUnexplored.onTerraBlenderInitialized(RegionsUnexplored.java:70) ~[RegionsUnexploredFabric-0.5.31.20.1.jar:?]     at terrablender.core.TerraBlenderFabric.lambda$onInitialize$0(TerraBlenderFabric.java:40) ~[TerraBlender-fabric-1.20.1-3.0.1.7.jar:?]     at java.util.ArrayList.forEach(ArrayList.java:1597) ~[?:?]     at terrablender.core.TerraBlenderFabric.onInitialize(TerraBlenderFabric.java:38) ~[TerraBlender-fabric-1.20.1-3.0.1.7.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.FabricLoaderImpl.invokeEntrypoints(FabricLoaderImpl.java:384) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]  
    • Hi, I have the oficial launcher using the version 1.21, and forge 51.0.13, as soon as I start the installation the games crashes and gives me "exit code: 1", I haven't put any mods yet in the folder. Its the second time that uninstall and install everything and nothing works, checket my graphics and they are updated. https://pastebin.com/STPgEiVs   thanks!
    • Ty very much it worked
  • Topics

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.