Jump to content

Rendering overlay crash


FritoLays007

Recommended Posts

I have a Forge 1.16.5 modpack that I was able to open and run just fine until I tried launching and it loaded much quicker than it had before, I was faced with a crash report immediately, and no text was loading, just white boxes instead of characters. See below for crash report. Do not want to risk opening any worlds and potentially breaking them, as I cannot see text and don't know how to easily back up worlds. Any help is appreciated, thanks! Let me know if there's any information I've accidentally ommited or shared incorrectly!

Crash Report:
https://pastebin.com/TnAimsac

Latest Debug Log:
https://pastebin.com/8qFZutaM 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.