Jump to content

One user among many identical clients gets timed out after about 15 seconds of joining server.


Hyperbus

Recommended Posts

I recently launched a modded server and I have given my users all the exact same config and mod files, yet 1 specific individual is unable to join for more than 15 seconds or so, and in that time the world is in a stasis. His lastest logs (here with JEI:https://mclo.gs/z0nQidk and here without: https://mclo.gs/Xy4FPIM) always seem to hint at JEI causing the issue but he's convinced his ISP is the problem. I even copied my entire .minecraft directory for him to try, and he still can't join while I can. It appears as a generic timeout on the server's console. Any help is appreciated, we're at our wits end

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.