Jump to content

Eclipse missing all packages


Recommended Posts

I managed to import the 1.20.6 MDK into Eclipse, but Eclipse is constantly complaining that no types or imports are valid even though I haven't modified anything in the project yet. It's important to note that running gradlew build results in a working mod jar, even though in Eclipse nearly every line has at least one error on it, so presumably this is a problem with Eclipse itself, not the project as a whole. I've been trying to fix this problem for over 2 weeks now and haven't made any noticeable progress. I've tried running every Gradle task I could possibly think of, including some that aren't even included in the version of the MDK I'm using. I've looked all over the internet for potential solutions, yet none of them have helped. I've made no visible progress ever since I got the MDK into Eclipse. I followed the instructions at https://docs.minecraftforge.net/en/1.20.x/gettingstarted/ as well as those in the README included in the MDK.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.