Jump to content

[1.7.2 1061] Can't start server in dev enviroment


nyankatze

Recommended Posts

When I wrote some code and checked it in singleplayer, it works perfectly. Somebody installed my mod on server, and it didn't want to work. So, I wanted to run my mod on server in dev inveroment.

 

Console output

 

[13:06:18] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLServerTweaker

[13:06:18] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Using primary tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLServerTweaker

[13:06:18] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker

[13:06:18] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLServerTweaker

[13:06:18] [main/INFO] [FML]: Forge Mod Loader version 7.2.156.1061 for Minecraft 1.7.2 loading

[13:06:18] [main/INFO] [FML]: Java is Java HotSpot 64-Bit Server VM, version 1.7.0_51, running on Windows 7:amd64:6.1, installed at C:\Program Files\Java\jdk1.7.0_51\jre

[13:06:18] [main/INFO] [FML]: Managed to load a deobfuscated Minecraft name- we are in a deobfuscated environment. Skipping runtime deobfuscation

[13:06:18] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker

[13:06:18] [main/INFO] [FML]: Forge Mod Loader version 7.2.156.1061 for Minecraft 1.7.2 loading

[13:06:18] [main/INFO] [FML]: Java is Java HotSpot 64-Bit Server VM, version 1.7.0_51, running on Windows 7:amd64:6.1, installed at C:\Program Files\Java\jdk1.7.0_51\jre

[13:06:18] [main/INFO] [FML]: Managed to load a deobfuscated Minecraft name- we are in a deobfuscated environment. Skipping runtime deobfuscation

[13:06:18] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker

[13:06:18] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker

[13:06:18] [main/WARN] [LaunchWrapper]: Tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker has already been visited -- skipping

[13:06:18] [main/WARN] [LaunchWrapper]: Tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker has already been visited -- skipping

[13:06:18] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker

[13:06:18] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker

[13:06:18] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager$FMLPluginWrapper

[13:06:18] [main/ERROR] [FML]: The binary patch set is missing. Either you are in a development environment, or things are not going to work!

[13:06:19] [main/ERROR] [FML]: The minecraft jar file:/C:/Users/%d0%95%d0%b3%d0%be%d1%80%d0%ba%d0%b0/.gradle/caches/minecraft/net/minecraftforge/forge/1.7.2-10.12.1.1061/forgeSrc-1.7.2-10.12.1.1061.jar!/net/minecraft/client/ClientBrandRetriever.class appears to be corrupt! There has been CRITICAL TAMPERING WITH MINECRAFT, it is highly unlikely minecraft will work! STOP NOW, get a clean copy and try again!

[13:06:19] [main/ERROR] [FML]: FML has been ordered to ignore the invalid or missing minecraft certificate. This is very likely to cause a problem!

[13:06:19] [main/ERROR] [FML]: Technical information: ClientBrandRetriever was at jar:file:/C:/Users/%d0%95%d0%b3%d0%be%d1%80%d0%ba%d0%b0/.gradle/caches/minecraft/net/minecraftforge/forge/1.7.2-10.12.1.1061/forgeSrc-1.7.2-10.12.1.1061.jar!/net/minecraft/client/ClientBrandRetriever.class, there were 0 certificates for it

[13:06:19] [main/ERROR] [FML]: FML appears to be missing any signature data. This is not a good thing

[13:06:19] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager$FMLPluginWrapper

[13:06:19] [main/INFO] [LaunchWrapper]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker

[13:06:19] [main/ERROR] [LaunchWrapper]: Unable to launch

java.lang.NoSuchMethodException: net.minecraft.server.MinecraftServer.main([Ljava.lang.String;)

at java.lang.Class.getMethod(Class.java:1665) ~[?:1.7.0_51]

at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:131) [launchwrapper-1.9.jar:?]

at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28) [launchwrapper-1.9.jar:?]

at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[?:1.7.0_51]

at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:57) ~[?:1.7.0_51]

at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43) ~[?:1.7.0_51]

at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:606) ~[?:1.7.0_51]

at cpw.mods.fml.relauncher.ServerLaunchWrapper.run(ServerLaunchWrapper.java:43) [forgeSrc-1.7.2-10.12.1.1061.jar:?]

at cpw.mods.fml.relauncher.ServerLaunchWrapper.main(ServerLaunchWrapper.java:12) [forgeSrc-1.7.2-10.12.1.1061.jar:?]

at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[?:1.7.0_51]

at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:57) ~[?:1.7.0_51]

at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43) ~[?:1.7.0_51]

at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:606) ~[?:1.7.0_51]

at com.intellij.rt.execution.application.AppMain.main(AppMain.java:134) [idea_rt.jar:?]

 

 

Server configurations

 

cpw.mods.fml.relauncher.ServerLaunchWrapper

 

-Dfml.ignoreInvalidMinecraftCertificates=true -Djava.library.path="...\<some folder>\build\natives"

 

--version 1.7 --tweakClass cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker --accessToken FML --assetsDir ...\<some folder>\eclipse\assets

 

 

It's obvious that minecraft missed method "main" in net.minecraft.server.MinecraftServer, but when I checked it, it was there. Am I  missed something? Maybe I need to install server sources separatly?

Link to comment
Share on other sites

Hmmm, that's odd. Try removing all those extra server configurations, and only leave the main class set to "cpw.mods.fml.relauncher.ServerLaunchWrapper" (this is the way I have my server launcher, and it works fine). Also, I would also recommend updating Forge, preferably to v10.12.2.1145+.

 

Hope this helps!

Potato's have skin. I have skin. Therefore, i am a potato.

 

Follow me on Twitter!

http://www.twitter.com/I_Mod_Minecraft

Link to comment
Share on other sites

Hmmm, that's odd. Try removing all those extra server configurations, and only leave the main class set to "cpw.mods.fml.relauncher.ServerLaunchWrapper" (this is the way I have my server launcher, and it works fine). Also, I would also recommend updating Forge, preferably to v10.12.2.1145+.

 

Hope this helps!

Oh, thank you! Removing extra configurations works =)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.