Jump to content

[1.7.10] My texture doesn't load


tomzzzxp6

Recommended Posts

Hello evryone i am new to modding and there is an anoying problem, my texture doesnt load on the item i created can someone please help me

 

 

My code:

 

 

package net.SwordCaster.mod;

 

import net.SwordCaster.mod.items.SCItems;

import net.minecraft.item.Item;

import cpw.mods.fml.common.Mod;

import cpw.mods.fml.common.Mod.EventHandler;

import cpw.mods.fml.common.event.FMLInitializationEvent;

import cpw.mods.fml.common.event.FMLPostInitializationEvent;

import cpw.mods.fml.common.event.FMLPreInitializationEvent;

import cpw.mods.fml.common.registry.GameRegistry;

 

 

 

@Mod(modid = SwordCaster.modid, version = SwordCaster.version)

public class SwordCaster {

 

public static final String modid = "SwordCaster";

public static final String version = "Alpha v0.0.1";

 

public static Item itemColidiumIngot;

 

@EventHandler

public void PreInit(FMLPreInitializationEvent preEvent){

 

itemColidiumIngot = new SCItems().setUnlocalizedName("ColidiumIngot");

GameRegistry.registerItem(itemColidiumIngot, "ColidiumIngot");

 

}

 

@EventHandler

public void Init(FMLInitializationEvent event){

 

}

 

@EventHandler

public void PostInit(FMLPostInitializationEvent postEvent){

 

}

}

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

package net.SwordCaster.mod.items;

 

import cpw.mods.fml.relauncher.Side;

import cpw.mods.fml.relauncher.SideOnly;

import net.SwordCaster.mod.SwordCaster;

import net.minecraft.client.renderer.texture.IIconRegister;

import net.minecraft.item.Item;

 

public class SCItems extends Item {

 

public SCItems() {

this.setCreativeTab(getCreativeTab().tabMaterials);

}

 

@SideOnly(Side.CLIENT)

public void registerIcons(IIconRegister iconRegister) {

this.itemIcon = iconRegister.registerIcon(SwordCaster.modid + ":" + this.getUnlocalizedName().substring(5));

}

 

}

 

Link to comment
Share on other sites

C:\Users\othmane\Desktop\modding\SwordCaster\src\SwordCaster\assets\SwordCaster\textures\items

 

this is the place of my assets folder and the textures

The folder inside the assets folder also needs to be made lowercase.

Modid doesnt matter dont listen to him, you need to tell us where is your assets file the location of it. Maybe you putted it to the wrong folder

You obviously have little to no knowledge of what you are talking about. I had this almost exact same(not saying exact same due to LexManos's sarcastic comment last time I did) problem when I first started modding. And on my other post you were asking to see several of my files that weren't related in any way to the issue I was having.

If I helped please press the Thank You button.

 

Check out my mods at http://www.curse.com/users/The_Fireplace/projects

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.