Jump to content

PlaySoundAtEntity does not work inside LivingHurtEvent


samwise800

Recommended Posts

Hello, I am trying to get a sound effect to play whenever a mob takes damage, at the position of the mob.

 

I have the event set up and working, and I know it is triggered every time a mob takes damage because I used

a System.out.println to notify me when a mob takes damage. I hit some mobs and the message showed up in the console.

 

However, as soon as I try to play a sound effect instead of outputting to the console, although no error is shown, the sound

does not play.

 

Here is my event handler code

	@SubscribeEvent
public void LivingHurtEvent(LivingHurtEvent event)
{
	Minecraft mc = Minecraft.getMinecraft();
	mc.theWorld.playSoundAtEntity(mc.thePlayer, Reference.MODID + ":" + "livinghurt", 1.0F, 1.0F);
}

 

The event handler is registered from the client proxy.

 

Please help, thank you. will provide more info if needed

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.