Jump to content

My Forge Mod Loader Isn't Work please Help Me


xxCaliMurda

Recommended Posts

There are always logs. But this is just for the future. Your problem is Java 8.

 

I uninstalled Java 8 and tried running again but minecraft still doesn't open ?

Java Related Things I Have :

Java SE Development Kit 8 Update 20 (64-Bit)

Since you said don't use Java 8

I have Java 7, and I tried it with that and it didn't work. So I uninstalled that to but it didn't work either. So I only have

Java SE Development Kit 8 Update 20 (64-Bit) now and it still doesn't work... ?

Link to comment
Share on other sites

Again: You cannot use Java 8. Uninstall it and use Java 7.

 

Not sure if you read what I said, I uninstalled java 8 and was using java 7 and it still didn't work. and Then I tried it with java 7 and it still didn't work. Is this java 8 ? Java SE Development Kit 8 Update 20 (64-Bit)

If it is should I get Java SE Development Kit 7 ? and Then Java 7

Link to comment
Share on other sites

Why are you using the Development Kit anyways? You just need the JRE.

And yes, this: Java SE Development Kit 8 Update 20 (64-Bit) is Java 8.

 

If you ran with Java 7, post logs from that run.

 

Because don't you need Java SE Development Kit to run Jar filed or I just need JRE ?

 

Also the JDK Java development kit comes with JRE but Ill just install JRE

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Posts

    • Minecraft opened, but when I went to create a new world I got another error. https://pastebin.com/mmdNztmW
    • java.lang.RuntimeException: Could not execute entrypoint stage 'main' due to errors, provided by 'terrablender'!     at net.fabricmc.loader.impl.FabricLoaderImpl.lambda$invokeEntrypoints$2(FabricLoaderImpl.java:388) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.util.ExceptionUtil.gatherExceptions(ExceptionUtil.java:33) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.FabricLoaderImpl.invokeEntrypoints(FabricLoaderImpl.java:386) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.game.minecraft.Hooks.startServer(Hooks.java:63) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]     at net.minecraft.server.Main.main(Main.java:112) ~[server-intermediary.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.game.minecraft.MinecraftGameProvider.launch(MinecraftGameProvider.java:470) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.launch.knot.Knot.launch(Knot.java:74) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.launch.knot.KnotServer.main(KnotServer.java:23) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.launch.server.FabricServerLauncher.main(FabricServerLauncher.java:69) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?] Caused by: java.lang.NoSuchFieldError: Class me.lortseam.completeconfig.data.BooleanEntry does not have member field 'boolean checkbox'     at me.lortseam.completeconfig.data.BooleanEntry.<init>(BooleanEntry.java:25) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.Entry.create(Entry.java:42) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.EntrySet.lambda$resolve$1(EntrySet.java:31) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at java.util.stream.ReferencePipeline$3$1.accept(ReferencePipeline.java:212) ~[?:?]     at java.util.stream.ReferencePipeline$2$1.accept(ReferencePipeline.java:194) ~[?:?]     at java.util.Spliterators$ArraySpliterator.forEachRemaining(Spliterators.java:1024) ~[?:?]     at java.util.stream.AbstractPipeline.copyInto(AbstractPipeline.java:556) ~[?:?]     at java.util.stream.AbstractPipeline.wrapAndCopyInto(AbstractPipeline.java:546) ~[?:?]     at java.util.stream.ForEachOps$ForEachOp.evaluateSequential(ForEachOps.java:151) ~[?:?]     at java.util.stream.ForEachOps$ForEachOp$OfRef.evaluateSequential(ForEachOps.java:174) ~[?:?]     at java.util.stream.AbstractPipeline.evaluate(AbstractPipeline.java:265) ~[?:?]     at java.util.stream.ReferencePipeline.forEach(ReferencePipeline.java:611) ~[?:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.EntrySet.resolve(EntrySet.java:32) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.Parent.resolveContainer(Parent.java:58) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.Parent.resolve(Parent.java:110) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.Config.lambda$new$0(Config.java:51) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.Config.deserialize(Config.java:94) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at me.lortseam.completeconfig.data.Config.load(Config.java:121) ~[completeconfig-base-2.5.0-cd5950f26b406f27.jar:?]     at io.github.uhq_games.regions_unexplored.RegionsUnexplored.onTerraBlenderInitialized(RegionsUnexplored.java:70) ~[RegionsUnexploredFabric-0.5.31.20.1.jar:?]     at terrablender.core.TerraBlenderFabric.lambda$onInitialize$0(TerraBlenderFabric.java:40) ~[TerraBlender-fabric-1.20.1-3.0.1.7.jar:?]     at java.util.ArrayList.forEach(ArrayList.java:1597) ~[?:?]     at terrablender.core.TerraBlenderFabric.onInitialize(TerraBlenderFabric.java:38) ~[TerraBlender-fabric-1.20.1-3.0.1.7.jar:?]     at net.fabricmc.loader.impl.FabricLoaderImpl.invokeEntrypoints(FabricLoaderImpl.java:384) ~[fabric-loader-0.15.11.jar:?]  
    • Hi, I have the oficial launcher using the version 1.21, and forge 51.0.13, as soon as I start the installation the games crashes and gives me "exit code: 1", I haven't put any mods yet in the folder. Its the second time that uninstall and install everything and nothing works, checket my graphics and they are updated. https://pastebin.com/STPgEiVs   thanks!
    • Ty very much it worked
    • no clue what is going on, you guys seem more knowledgeable than I am. So here's my log as well as my mod list. Error Folder On Google Drive  
  • Topics

  • Who's Online (See full list)

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.