Jump to content

Problem with my GUI/Container


TheBigJohnny

Recommended Posts

Hello guys, I have a problem with my GUI for an Electric Furnace...

 

When I click the block, my GUI opens perfectly. But whenever I try to move my items, they start changing slots in a strange way (I don't think its random) and I can't pick them up. Where should I look in my code in order to find the problem?

 

I would appreciate very much some help, thanks!

Link to comment
Share on other sites

Sorry for the late answer... here are my things:

 

- For the Electric Furnace:    http://pastebin.com/embed_js.php?i=KVjFskva

- For the Gui itself:              http://pastebin.com/embed_js.php?i=p7NEV8FA

- For the Container:            http://pastebin.com/embed_js.php?i=JbwzkDKm

- For the GuiHandler:          http://pastebin.com/embed_js.php?i=Q0JcKEjM

- For the TileEntity:              http://pastebin.com/embed_js.php?i=e1NpEh1f

 

Thanks in advance!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.