Jump to content

My Eclipse Minecraft client crashes every time I run it


Sharmalade

Recommended Posts

So I began modding a little while ago. When I first started, I wanted to check if the client would run, but it didn't. I didn't read the log for that since I thought it was because I had nothing on the mod. But after I finished, I hit run, but it still crashed. This is the console log:

[20:10:02] [main/INFO]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker

[20:10:02] [main/INFO]: Using primary tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker

[20:10:02] [main/INFO]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker

[20:10:02] [main/INFO]: Forge Mod Loader version 7.2.211.1121 for Minecraft 1.7.2 loading

[20:10:02] [main/INFO]: Java is Java HotSpot 64-Bit Server VM, version 1.6.0_65, running on Mac OS X:x86_64:10.10.1, installed at /System/Library/Java/JavaVirtualMachines/1.6.0.jdk/Contents/Home

[20:10:02] [main/INFO]: Managed to load a deobfuscated Minecraft name- we are in a deobfuscated environment. Skipping runtime deobfuscation

[20:10:02] [main/INFO]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker

[20:10:02] [main/INFO]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker

[20:10:02] [main/INFO]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker

[20:10:02] [main/INFO]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker

[20:10:02] [main/INFO]: Calling tweak class cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager$FMLPluginWrapper

[20:10:02] [main/ERROR]: The binary patch set is missing. Either you are in a development environment, or things are not going to work!

[20:10:03] [main/ERROR]: The minecraft jar file:/Users/gabrielpeixoto/.gradle/caches/minecraft/net/minecraftforge/forge/1.7.2-10.12.2.1121/forgeBin-1.7.2-10.12.2.1121.jar!/net/minecraft/client/ClientBrandRetriever.class appears to be corrupt! There has been CRITICAL TAMPERING WITH MINECRAFT, it is highly unlikely minecraft will work! STOP NOW, get a clean copy and try again!

[20:10:03] [main/ERROR]: FML has been ordered to ignore the invalid or missing minecraft certificate. This is very likely to cause a problem!

[20:10:03] [main/ERROR]: Technical information: ClientBrandRetriever was at jar:file:/Users/gabrielpeixoto/.gradle/caches/minecraft/net/minecraftforge/forge/1.7.2-10.12.2.1121/forgeBin-1.7.2-10.12.2.1121.jar!/net/minecraft/client/ClientBrandRetriever.class, there were 0 certificates for it

[20:10:03] [main/ERROR]: FML appears to be missing any signature data. This is not a good thing

[20:10:03] [main/INFO]: Calling tweak class cpw.mods.fml.relauncher.CoreModManager$FMLPluginWrapper

[20:10:03] [main/INFO]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker

[20:10:04] [main/INFO]: Launching wrapped minecraft {net.minecraft.client.main.Main}

[20:10:06] [main/ERROR]: Unable to launch

java.lang.reflect.InvocationTargetException

at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[?:1.6.0_65]

at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39) ~[?:1.6.0_65]

at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25) ~[?:1.6.0_65]

at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597) ~[?:1.6.0_65]

at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:134) [launchwrapper-1.9.jar:?]

at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28) [launchwrapper-1.9.jar:?]

Caused by: java.lang.UnsatisfiedLinkError: no lwjgl in java.library.path

at java.lang.ClassLoader.loadLibrary(ClassLoader.java:1764) ~[?:1.6.0_65]

at java.lang.Runtime.loadLibrary0(Runtime.java:823) ~[?:1.6.0_65]

at java.lang.System.loadLibrary(System.java:1044) ~[?:1.6.0_65]

at org.lwjgl.Sys$1.run(Sys.java:73) ~[lwjgl-2.9.1-nightly-20131017.jar:?]

at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method) ~[?:1.6.0_65]

at org.lwjgl.Sys.doLoadLibrary(Sys.java:66) ~[lwjgl-2.9.1-nightly-20131017.jar:?]

at org.lwjgl.Sys.loadLibrary(Sys.java:95) ~[lwjgl-2.9.1-nightly-20131017.jar:?]

at org.lwjgl.Sys.<clinit>(Sys.java:112) ~[lwjgl-2.9.1-nightly-20131017.jar:?]

at net.minecraft.client.Minecraft.getSystemTime(Minecraft.java:2522) ~[Minecraft.class:?]

at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:36) ~[Main.class:?]

... 6 more

Can any1 help me fix this?

Thanks in advance

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Posts

    • Please share a link to your crash report on https://paste.ee, as explained in the FAQ. Dumping it directly into the thread often triggers the anti-spam and makes it hard to read due to word wrapping
    • Hi all, I'm running a 1.20.1 Minecraft Forge server with a hosting website and something seems to have gone wrong. It started as an occasional crash that has now become extremely frequent and I don't know what exactly is causing it. I already tried disabling watchdog but the server crashes anyway. Oddly it only occasionally generates a crash report after a crash occurs. Based on viewing the server console's research usage it seems that the CPU spikes astronomically high (100% usage), especially when chunks are being loaded or when a new person joins the server. I downloaded Spark to create a profile (https://spark.lucko.me/bBlWe7ou29) but I lack experience with this mod and don't understand what I'm looking at/how this should help me diagnose the issue. I am using a lot of mods so I'm guessing there is some sort of issue there or a corrupted chunk (although MCRF found no chunk errors). We actually don't experience any lag until the crash occurs, so it's some sort of sudden spike in resource usage. Based on the crash report I've already tried removing Canary and Modernfix but there was no change. Thanks for any help you can provide. Specs:  4 cores x 4200MHz AMD Ryzen 9 5950X 4GB RAM Crash report:  
    • will test that once i get home, thanks
    • I am getting this exception (I am new and just trying to create an item) Caused by: java.io.FileNotFoundException: abrasmagics:models/item/ingot_test.json at net.minecraft.client.resources.SimpleReloadableResourceManager.getResource(SimpleReloadableResourceManager.java:69) ~[SimpleReloadableResourceManager.class:?] at net.minecraft.client.renderer.block.model.ModelBakery.loadModel(ModelBakery.java:334) ~[ModelBakery.class:?] at net.minecraftforge.client.model.ModelLoader.access$1400(ModelLoader.java:115) ~[ModelLoader.class:?] at net.minecraftforge.client.model.ModelLoader$VanillaLoader.loadModel(ModelLoader.java:861) ~[ModelLoader$VanillaLoader.class:?] at net.minecraftforge.client.model.ModelLoaderRegistry.getModel(ModelLoaderRegistry.java:157) ~[ModelLoaderRegistry.class:?]   However the directory is set up correctly and the file does exist   idk how to upload images so here is a treeview of the directories:   src ├───main │ ├───java │ │ └───net │ │ └───abrasmods │ │ └───abrasmagics │ │ ├───init │ │ ├───items │ │ └───utils │ │ ├───handlers │ │ ├───misc │ │ └───proxy │ └───resources │ └───assets │ └───abrasmagics │ ├───models │ │ ├───block │ │ └───item │ └───textures └───test ├───java └───resources   the file ingot_test.json is under models/item. The directory seems fine and the file does exist so anyone plz help.   i am using intellij and is coding for 1.12.2
  • Topics

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.