Jump to content

HELP 1.7.10 Server With Forge 10.3.2.1291 MissingModErrorComputerCraft HELP


TheMonkey78

Recommended Posts

Do you mean the modlist? By the way, the server seems to crash whenever I add another mod but there is no crash report. I have around 200-500 MB PermGen and about 4 GB RAM allocated to the server, so I don't think that is the issue. Here are the mods: Battlegear, AM2, Animation API,  AE2, Buildcraft, Blood Magic, Carpenter's Blocks, Computercraft, ChickenChunks, Chisel 2, CodeChickenCore, Ender Storage, Extra TiC, Extra Utilities, FastCraft, Galacticraft Core and Planets, iChun, IC2, Mantle, Metallurgy and Metallurgy Core, Micdoodle Core, Morph, Reliquary, SecurityCraft, Tinkerer's Construct, TiC Tooltips, Thaumcraft, Twilight Forest, and Witchery.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.