Jump to content

[1.8]Custom Dim Lag Spikes


Kczyku615

Recommended Posts

Hi! I made a new dimension with blocks, entities, worldgen, etc... The problem is on server side. Every time I get this is console (only this thing is wrong)

"Can't keep up! Did the system time change, or is the server overloaded? Running 20741ms behind, skipping 286 tick(s)"

When I try to brake block in custom dimension it seems like the server has lags. (I am playing on Singleplayer).  Entities are also laggy. Original, and these which are mine

For Try I Deleted all the world generation excluding Generating Terrain. It didn't help. What can be a reason?

 

//Edit - found a reason - Custom chunk manager - need help fixing that

 

Forge 1.8 1405

Win 10 Technical Preview (maybe here's the problem?)

The whole code https://github.com/Kczyku/KetherBackup

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.