Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Armour Textures Not Showing


pdogmuncher
 Share

Recommended Posts

I have created a forge mod, and I'm having some troubles with armour textures. I have followed all of the steps for creating proper armour, and everything works fine in the debugger, but when people download the mod their custom armour shows as having no texture. Usually at least a few of the custom armour textures show up for them, and the textures that don't show up vary person-to-person. Do you know how I can fix this? Is it a known forge bug, or am I doing something wrong? I followed the tutorial from here: http://bedrockminer.jimdo.com/modding-tutorials/basic-modding-1-7/custom-armor/ and I am using forge for minecraft 1.8 (yes, I know the tutorial is for 1.7, but in the debugger it works exactly as it should).

 

Before you say that I need to learn java, I will have you know that I have completed an advanced java course from johns hopkins university with an A- average.

Thanks, and have a nice day and a smiley :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.