Jump to content

Fatal errors were detected during the transition from INITIALIZATION to POSTINIT


skunheal

Recommended Posts

 

tried deleting mariculture but now getting other errors with other mods. Could it be anything else i am doing wrong here? I deleted a few mods one after the other because the server crashd on it and now I get this:

 

[18:02:45] [server thread/INFO]: Load Complete.

[18:02:45] [server thread/INFO]: Forge Mod Loader has successfully loaded 181 mods

[18:02:46] [server thread/INFO]: Registered command hats with permission node hats.common.core.CommandHats

[18:02:46] [server thread/INFO]: Processing ServerAboutToStart event for submodule info.inpureprojects.core.Preloader.FMLLogInterceptorModule

[18:02:46] [server thread/INFO]: System detached from FML. Normal logging systems restored.

[18:02:46] [server thread/INFO]: Registered command minetweaker with permission node minetweaker.mc1710.server.MCServer$MCCommand

[18:02:46] [server thread/INFO]: Loading scripts

[18:02:46] [server thread/INFO]: MineTweaker: Loading intermod

[18:02:46] [server thread/INFO]: Registered command morph with permission node morph.common.core.CommandMorph

[18:02:46] [server thread/ERROR]: Fatal errors were detected during the transition from AVAILABLE to SERVER_ABOUT_TO_START. Loading cannot continue

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Yeah. But it keeps giving errors. First it was mariculture thermalExpension and some others. I deleted those 1 by 1. Now I get this:

 

[21:07:35] [server thread/INFO] [FML/]: Forge Mod Loader has successfully loaded 180 mods

[21:07:35] [server thread/INFO] [inpure|core/inpure|core]: Processing ServerAboutToStart event for submodule info.inpureprojects.core.Preloader.FMLLogInterceptorModule

[21:07:35] [server thread/INFO] [iNpureLogInterceptor/inpure|core]: System detached from FML. Normal logging systems restored.

[21:07:35] [server thread/INFO] [/MineTweaker3]: Loading scripts

[21:07:35] [server thread/INFO] [/MineTweaker3]: MineTweaker: Loading intermod

[21:07:35] [server thread/ERROR] [FML/]: Fatal errors were detected during the transition from AVAILABLE to SERVER_ABOUT_TO_START. Loading cannot continue

 

Those mods all work fine togheter in the crackpack. So what could it be that they make cauldron crash. I mean its was also crashing on thaumcraft and mariculture having the same id's. But when laoding the plane crackpack works all fine (and they still have the same id's)

 

So why does cauldron crash while the crackpack on it self are all fine etc?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.