Jump to content

Unable to install mods on my Forge server


Recommended Posts

So I'm an amateur server host trying to get a Pixelmon server running for me and my friends. Upon installing the recommended version of forge that I know is compatible with the mod (1.8.9-11.15.1.1722), getting the server up and running, and attempting to install the mod, I came across a couple points of interest. Firstly, upon installing the forge server stuff, there was no mod folder. I don't know if this is intentional or not, so I created one. I dump the mod files into that folder, run the server, and gaze upon my failure, a perfectly vanilla world. I have no idea how to fix this, or what the issue is, though I know it is unrelated to my version of Pixelmon, and the mod install itself.

 

Any help? Really hoping this an oversight on my part. I've run modded forge servers in the past, and this has never been an issue.

http://pastebin.com/w4aUsX8q

I hope that's the right log.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.