Jump to content

Forge crashes when I try to launch


Recommended Posts

Don't know why but every time I try to load forge 1.9.4 it keeps on crashing. here is the report...

 

System Details --

Details:

Minecraft Version: 1.9.4

Operating System: Windows 7 (amd64) version 6.1

Java Version: 1.8.0_25, Oracle Corporation

Java VM Version: Java HotSpot 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation

Memory: 103866952 bytes (99 MB) / 268111872 bytes (255 MB) up to 1060372480 bytes (1011 MB)

JVM Flags: 6 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx1G -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSIncrementalMode -XX:-UseAdaptiveSizePolicy -Xmn128M

IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0

FML:

Loaded coremods (and transformers):

GL info: ' Vendor: 'Intel' Version: '2.1.0 - Build 8.15.10.1855' Renderer: 'Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family'

[17:33:35] [Client thread/INFO] [FML]: MinecraftForge v12.17.0.1976 Initialized

[17:33:35] [Client thread/INFO] [FML]: Replaced 232 ore recipes

[17:33:36] [Client thread/INFO] [FML]: Found 0 mods from the command line. Injecting into mod discoverer

[17:33:36] [Client thread/INFO] [FML]: Searching C:\Users\Owner\AppData\Roaming\.minecraft\mods for mods

[17:33:39] [Client thread/INFO] [FML]: Forge Mod Loader has identified 3 mods to load

[17:33:39] [Client thread/INFO] [FML]: Attempting connection with missing mods [mcp, FML, Forge] at CLIENT

[17:33:39] [Client thread/INFO] [FML]: Attempting connection with missing mods [mcp, FML, Forge] at SERVER

[17:33:40] [Client thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default, FMLFileResourcePack:Forge Mod Loader, FMLFileResourcePack:Minecraft Forge

[17:33:40] [Client thread/INFO] [FML]: Processing ObjectHolder annotations

[17:33:41] [Client thread/INFO] [FML]: Found 418 ObjectHolder annotations

[17:33:41] [Client thread/INFO] [FML]: Identifying ItemStackHolder annotations

[17:33:41] [Client thread/INFO] [FML]: Found 0 ItemStackHolder annotations

[17:33:41] [Client thread/INFO] [FML]: Configured a dormant chunk cache size of 0

[17:33:41] [Client thread/INFO] [FML]: Applying holder lookups

[17:33:41] [Client thread/INFO] [FML]: Holder lookups applied

[17:33:41] [Client thread/INFO] [FML]: Injecting itemstacks

[17:33:41] [Client thread/INFO] [FML]: Itemstack injection complete

[17:33:41] [Forge Version Check/INFO] [ForgeVersionCheck]: [Forge] Starting version check at http://files.minecraftforge.net/maven/net/minecraftforge/forge/promotions_slim.json

[17:33:43] [Forge Version Check/INFO] [ForgeVersionCheck]: [Forge] Found status: UP_TO_DATE Target: null

[17:33:43] [sound Library Loader/INFO]: Starting up SoundSystem...

[17:33:44] [Thread-8/INFO]: Initializing LWJGL OpenAL

[17:33:44] [Thread-8/INFO]: (The LWJGL binding of OpenAL.  For more information, see http://www.lwjgl.org)

[17:33:49] [Client thread/INFO] [FML]: Max texture size: 4096

[17:33:49] [Client thread/INFO]: Created: 16x16 textures-atlas

[17:33:49] [Thread-8/INFO]: OpenAL initialized.

[17:33:49] [sound Library Loader/INFO]: Sound engine started

[17:33:54] [Client thread/INFO] [FML]: Injecting itemstacks

[17:33:54] [Client thread/INFO] [FML]: Itemstack injection complete

[17:33:54] [Client thread/INFO] [FML]: Forge Mod Loader has successfully loaded 3 mods

[17:33:54] [Client thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default, FMLFileResourcePack:Forge Mod Loader, FMLFileResourcePack:Minecraft Forge

 

 

please help asap.

 

Also no mods are installed yet as well as no resource packs. Normal Minecraft works just fine.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements



  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Posts

    • There's a scheme I got into where they promised to trade Bitcoin for me and take a cut as a commission. Seemed like a good idea at the time. But then, things went south real fast. They ended up transferring   $190,000 worth of my Bitcoin. I was devastated and felt completely helpless. That's when I stumbled upon the Wizard Web Recovery Tool. It was like a beacon of hope amid chaos. With this tool, I could finally start digging into what went wrong and hopefully get my Bitcoin back. Using Wizard Web was surprisingly easy. I just had to plug in some details about my Bitcoin account and let it do its thing. It started scanning the internet, looking for any clues about what happened to my Bitcoin. It felt like having a detective on my side, searching for answers. And guess what? Wizard Web found some leads. It uncovered evidence of the scheme's shady dealings and helped me track down the people responsible for losing my Bitcoin. Armed with this information, I took the case to court. After a long and hard-fought legal battle, the court ruled in my favor. The perpetrators were held accountable for their actions and faced criminal charges for their involvement in the scheme. It was a victory not just for me, but for anyone who's been taken advantage of by these kinds of scams. Thanks to Wizard Web Recovery, I was able to get justice and reclaim what was rightfully mine. It showed me that even in the face of adversity, there's always a way to fight back. And with the right tools and determination, anything is possible.   The following is the contact information for Wizard Web Recovery.   Email: wizard web recovery((@))programmer . net
    • Hello, good morning. I know some programming and I'm interested in mod creation. That's why I've decided to follow a tutorial guide on YouTube by TurtyWurty. https://www.youtube.com/watch?v=DhoX9cmAZqA&t=160s&ab_channel=TurtyWurty I've followed the tutorial perfectly. The problem is that when checking the food, the texture doesn't load for me. However, everything seems fine no matter how much I check. I'm sure it's something trivial, the problem is that I can't find it. Could you help me solve it, please? I leave a zip of my file so you can edit it freely. forge-1.20-Civicraft.rar
    • If you have nvidia graphics, it's important that you make sure Minecraft (and anything Minecraft-related) is set to prefer high performance graphics first. If you only update your AMD drivers it might fix the issue but cause severe performance loss vs Vanilla as it'll be running on the integrated graphics instead of dedicated nvidia graphics
    • Update your drivers: https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/processors/ryzen/ryzen-5000-series/amd-ryzen-5-5600g.html
  • Topics

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.