Jump to content

forge crash when I run a world


32jojo

Recommended Posts

first sorry for my english but I am french and I use google translate

 

I wanted to start the replay mod to make a cynématique and when I run my map has the game to crash, I try without mods and by changing forging version, even using the version of the forge recomander crasher games here and the crash postponement

 

the crash report

 

---- Minecraft Crash Report ----

// My bad.

 

Time: 11/09/16 17:42

Description: Exception in server tick loop

 

java.lang.NullPointerException: Exception in server tick loop

at net.minecraft.world.WorldServer.func_180497_b(WorldServer.java:545)

at net.minecraft.world.chunk.storage.AnvilChunkLoader.loadEntities(AnvilChunkLoader.java:545)

at net.minecraftforge.common.chunkio.ChunkIOProvider.callStage2(ChunkIOProvider.java:41)

at net.minecraftforge.common.chunkio.ChunkIOProvider.callStage2(ChunkIOProvider.java:12)

at net.minecraftforge.common.util.AsynchronousExecutor.skipQueue(AsynchronousExecutor.java:344)

at net.minecraftforge.common.util.AsynchronousExecutor.getSkipQueue(AsynchronousExecutor.java:302)

at net.minecraftforge.common.chunkio.ChunkIOExecutor.syncChunkLoad(ChunkIOExecutor.java:12)

at net.minecraft.world.gen.ChunkProviderServer.loadChunk(ChunkProviderServer.java:117)

at net.minecraft.world.gen.ChunkProviderServer.func_73158_c(ChunkProviderServer.java:92)

at net.minecraft.server.MinecraftServer.func_71222_d(MinecraftServer.java:302)

at net.minecraft.server.integrated.IntegratedServer.func_71247_a(IntegratedServer.java:112)

at net.minecraft.server.integrated.IntegratedServer.func_71197_b(IntegratedServer.java:126)

at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:438)

at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)

 

 

A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:

---------------------------------------------------------------------------------------

 

-- System Details --

Details:

Minecraft Version: 1.8

Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0

Java Version: 1.8.0_25, Oracle Corporation

Java VM Version: Java HotSpot 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation

Memory: 155454640 bytes (148 MB) / 325062656 bytes (310 MB) up to 1060372480 bytes (1011 MB)

JVM Flags: 6 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xmx1G -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSIncrementalMode -XX:-UseAdaptiveSizePolicy -Xmn128M

IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0

FML: MCP v9.10 FML v8.0.99.99 Minecraft Forge 11.14.3.1450 3 mods loaded, 3 mods active

States: 'U' = Unloaded 'L' = Loaded 'C' = Constructed 'H' = Pre-initialized 'I' = Initialized 'J' = Post-initialized 'A' = Available 'D' = Disabled 'E' = Errored

UCHIJAA mcp{9.05} [Minecraft Coder Pack] (minecraft.jar)

UCHIJAA FML{8.0.99.99} [Forge Mod Loader] (forge-1.8-11.14.3.1450.jar)

UCHIJAA Forge{11.14.3.1450} [Minecraft Forge] (forge-1.8-11.14.3.1450.jar)

Loaded coremods (and transformers):

GL info: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.

Profiler Position: N/A (disabled)

Player Count: 0 / 8; []

Type: Integrated Server (map_client.txt)

Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'

 

 

 

 

thanks if you can help me joseph  :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements



  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Posts

    • Hello, Hi and I am making a forge 1.12.2 mod and also trying to get a custom model helmet item (I made a joker mask) and exported it to .json format and put it in the ~/namespace/models/item folder. Though, I'm struggling to get the item to render what I want it to be rendered like as I've positioned it in the 'head' window view in blockbench. How did you render out your model? I checked your code and it looks like no references to the actual model are being made. I'm new to this forge modding stuff (was a fabric modder) and I desperately need some help. Is there a way to standardly render out armor models made using blockbench? any methods that one can use? My model in JSON: ```json { "credit": "Made with Blockbench", "texture_size": [160, 160], "textures": { "0": "ydyrn:items/joker_mask_texture", "particle": "ydyrn:items/joker_mask_texture" }, "elements": [ { "from": [0, 0, 0], "to": [16, 16, 1], "faces": { "north": {"uv": [0, 1.7, 16, 14.2], "texture": "#0"}, "east": {"uv": [0, 4, 0.9, 5.6], "texture": "#0"}, "south": {"uv": [0, 5.8, 1.6, 7.4], "texture": "#0"}, "west": {"uv": [0, 1.9, 1.3, 3.5], "texture": "#0"}, "up": {"uv": [0, 3.4, 1.6, 4.2], "texture": "#0"}, "down": {"uv": [0, 9, 1.6, 9.7], "texture": "#0"} } }, { "from": [15.8, 11, 0.5], "to": [16.2, 13, 15], "faces": { "north": {"uv": [7.9, 7.9, 7.94, 8.1], "texture": "#0"}, "east": {"uv": [7.9, 7.9, 9.35, 8.1], "texture": "#0"}, "south": {"uv": [7.9, 7.9, 7.94, 8.1], "texture": "#0"}, "west": {"uv": [7.9, 7.9, 9.35, 8.1], "texture": "#0"}, "up": {"uv": [7.9, 7.9, 7.94, 9.35], "texture": "#0"}, "down": {"uv": [7.9, 7.9, 7.94, 9.35], "texture": "#0"} } }, { "from": [0.2, 11, 14.6], "to": [15.8, 13, 15], "faces": { "north": {"uv": [7.9, 7.9, 9.46, 8.1], "texture": "#0"}, "east": {"uv": [7.9, 7.9, 7.94, 8.1], "texture": "#0"}, "south": {"uv": [7.9, 7.9, 9.46, 8.1], "texture": "#0"}, "west": {"uv": [7.9, 7.9, 7.94, 8.1], "texture": "#0"}, "up": {"uv": [7.9, 7.9, 9.46, 7.94], "texture": "#0"}, "down": {"uv": [7.9, 7.9, 9.46, 7.94], "texture": "#0"} } }, { "from": [-0.2, 11, 0.5], "to": [0.2, 13, 15], "faces": { "north": {"uv": [7.9, 7.9, 7.94, 8.1], "texture": "#0"}, "east": {"uv": [7.9, 7.9, 9.35, 8.1], "texture": "#0"}, "south": {"uv": [7.9, 7.9, 7.94, 8.1], "texture": "#0"}, "west": {"uv": [7.9, 7.9, 9.35, 8.1], "texture": "#0"}, "up": {"uv": [7.9, 7.9, 7.94, 9.35], "texture": "#0"}, "down": {"uv": [7.9, 7.9, 7.94, 9.35], "texture": "#0"} } } ], "display": { "thirdperson_righthand": { "translation": [-0.25, -2.75, 0], "scale": [0.3, 0.3, 0.3] }, "thirdperson_lefthand": { "translation": [-0.25, -2.75, 0], "scale": [0.3, 0.3, 0.3] }, "firstperson_righthand": { "rotation": [-9, 115, 15], "translation": [0, 1.25, -1.75], "scale": [0.5, 0.5, 0.5] }, "firstperson_lefthand": { "rotation": [-9, 115, 15], "translation": [0, 1.25, -1.75], "scale": [0.5, 0.5, 0.5] }, "ground": { "rotation": [40, 0, 0], "translation": [0, -2.5, 0], "scale": [0.5, 0.5, 0.5] }, "gui": { "rotation": [0, 180, 0] }, "head": { "translation": [0, 0, 0.25], "scale": [0.82773, 0.73594, 0.9] }, "fixed": { "translation": [0, 0, 8.75] } }, "groups": [ 0, { "name": "straps", "origin": [0, 0, 0], "color": 0, "children": [1, 2, 3] } ] } ```
    • Add the crash-report or latest.log (logs-folder) with sites like https://paste.ee/ and paste the link to it here  
    • In your config folder, delete the sophisticatedcore-common.toml file and test it again
    • Add the crash-report or latest.log (logs-folder) with sites like https://paste.ee/ and paste the link to it here  
    • I am getting an error message that my mods and my server are not on the same minecraft version when they clearly are. My server and my mods are on 1.20.1 and the error says that the server is 1.20 even though it's on forge 47.2.30.  
  • Topics

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.