Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Help me


DSX_Delta142
 Share

Recommended Posts

There is this massage when i started my minecraft after i install forge.. pls fix this

 

      Bad video card drivers!     

      -----------------------     

 

Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.

This can usually be fixed by updating the video card drivers.

 

 

 

--- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 --------

Generated 1/31/13 8:09 PM

 

-- System Details --

Details:

Minecraft Version: 1.4.7

Operating System: Windows XP (x86) version 5.1

Java Version: 1.7.0_09, Oracle Corporation

Java VM Version: Java HotSpot Client VM (mixed mode), Oracle Corporation

Memory: 438751952 bytes (418 MB) / 518979584 bytes (494 MB) up to 1037959168 bytes (989 MB)

JVM Flags: 2 total; -Xms512m -Xmx1024m

AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used

Suspicious classes: FML and Forge are installed

IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0

FML: MCP v7.26 FML v4.7.4.520 Minecraft Forge 6.6.0.497 0 mods loaded, 0 mods active

LWJGL: 2.4.2

OpenGL: ~~ERROR~~ NullPointerException: null

Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'forge,fml'

Type: Client (map_client.txt)

Texture Pack: faithful32pack.zip

Profiler Position: N/A (disabled)

Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null[failed to get system properties (java.lang.NullPointerException)]

 

 

org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated

at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)

at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)

at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:185)

at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:311)

at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:856)

at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:784)

at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:765)

at net.minecraft.client.Minecraft.a(Minecraft.java:397)

at asq.a(SourceFile:56)

at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:744)

at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

--- END ERROR REPORT 8eb2c2c3 ----------

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Posts

    • Here is my configuration: % java -version java version "18.0.2" 2022-07-19 Java(TM) SE Runtime Environment (build 18.0.2+9-61) Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (build 18.0.2+9-61, mixed mode, sharing) forge-1.19-41.1.0-mdk on macOS Monterey 12.5 I ran the command: ./gradlew genEclipseRuns and was hoping it will generate the Eclipse project files for me. The run log is at https://gist.github.com/arun-gupta/06b983a6976b4c0a0f510d0dc225ddd3 and the generated directory structure is at https://gist.github.com/arun-gupta/3f5bfc70ec5d3d903b0f97d42840abda. In previous versions (1.12-ish), it used to generate an eclipse directory but 1.19 does not seem to have it. I tried opening the top-level forge directory but Eclipse does not recognize it as a project as well. How do I open this project in Eclipse now?  
    • I didn't put in credentials, I used it only for testing installing forge. But still the problem mentioned above.
    • I am trying to use Forge 1.18.2, I have checked my firewall, redownloaded Forge, deleted the fml.toml file (which keeps reappearing) and looked at countless help pages. I am just trying to download and use forge so that I can play with my friends and it will not download. It tells me there may be an issue with the Java runtime config and that the exit code is one, and I have copied the exit code.   
    • Okay, i think i understand but im getting issues, i create another packet to sync entity to another players like this package com.naim.belloto.networking.packet; import com.naim.belloto.networking.handler.ClientSyncHandler; import net.minecraft.client.Minecraft; import net.minecraft.network.FriendlyByteBuf; import net.minecraftforge.api.distmarker.Dist; import net.minecraftforge.fml.DistExecutor; import net.minecraftforge.network.NetworkEvent; import java.util.Objects; import java.util.function.Supplier; public class ClientSyncPacket { public ClientSyncPacket() { } public ClientSyncPacket(FriendlyByteBuf buf) { } public void toBytes(FriendlyByteBuf buf) { } public boolean handle(Supplier<NetworkEvent.Context> ctx) { NetworkEvent.Context context = ctx.get(); context.enqueueWork(() -> { assert Minecraft.getInstance().player != null; int idplayer = Minecraft.getInstance().player.getId(); DistExecutor.unsafeCallWhenOn(Dist.CLIENT,() -> () -> ClientSyncHandler.handlePacket(ctx, idplayer)); }); return true; } } And in the handler: public class ClientSyncHandler { public static boolean handlePacket(Supplier<NetworkEvent.Context> ctx, int idPlayer) { Minecraft.getInstance().level.getEntity(idPlayer); return true; } } But is not working :// 
  • Topics

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.