Jump to content

Unable to find spawn biome


C0LiSii0N

Recommended Posts

Hi, I got a mod that work great in solo but when I try to connect to my server I can't join(Stuck on logging in screen) I tried to look in the code a bit but I can't find out what's the problem. Anyone can help me? Btw it's not my mod but the developper is ok with people who look in the code and fix bugs :)

The github with all the code; https://github.com/Hennamann/Wasteland

My server log(I don't think it can help but still): https://pastebin.com/kEk2Rhaq

My client log when I try to log in: https://gist.github.com/C0LiSii0N/405a50e8e42556ea933b173feaab58e5

Edited by C0LiSii0N
Link to comment
Share on other sites

Like I said, it's not my mod but I try to fix it to work in multiplayer(I'm not a dev so I don't know much on how to fix those things, that's why I ask here) but still, I fixed the legacy.com by changing it with the dev name but I don't really get how to fix the rest(And if it's really usefull to fix my problem) I will send this thread to the author of the mod, he should understand those thing better than I do.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.