Jump to content

[1.14.3] Why my entities cannot leave the water?


Drachenbauer

Recommended Posts

Hello

 

For testing my entities i created an area with fences around it to keep them together.

Than i digged a hole in the ground there and filled it with water as a pool to test, how it looks, if they swim.

But now the entities are all together in this pool.

It seams like they cannot leave the water them selfs.

How do i fix this?

Is there any ability (called goals), that i must add to make them able to leave deep wather without any help?

 

Another question about swimming:

Is there any way to control, how deep entities sink into the water while swimming?

Edited by Drachenbauer
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Announcements



  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Posts

    • I had a similar issue to what you do above. Given this is an old post, you've probably sorted this now In my case, I had Java (JDK) 22 installed. After uninstalling that and installing 17.0.11 (having both installed gives the same error), then running the startserver.bat worked for me. I managed to get to the EULA section and then start my server correctly- I hope it helps anyone else who may have this issue!
    • Make a test with another Launcher like MultiMC, AT Launcher or Technic Launcher
    • I opened up Minecraft today for the first time in a month and whenever I try and play forge I get an error 1 message. I restarted my computer, tried reinstalling both Minecraft and Forge and have updated all of my drivers. Nothing seems to work so I'm stumped. I have absolutely no mods installed ATM so I have no idea what could be causing the problem. I hope yall are able to help.   DebugLog:   [19May2024 20:33:51.600] [main/INFO] [cpw.mods.modlauncher.Launcher/MODLAUNCHER]: ModLauncher running: args [--username, dmoy18, --version, 1.20.1-forge-47.2.0, --gameDir, C:\Users\dmoyf\AppData\Roaming\.minecraft, --assetsDir, C:\Users\dmoyf\AppData\Roaming\.minecraft\assets, --assetIndex, 5, --uuid, c083972cd92d4dd2894beb25b82ebe82, --accessToken, ????????, --clientId, MDljMzIwMjYtOTJiNS00YWUxLTk1M2EtN2ExMGExZWM0MDAw, --xuid, 2535417310772497, --userType, msa, --versionType, release, --quickPlayPath, C:\Users\dmoyf\AppData\Roaming\.minecraft\quickPlay\java\1716168829421.json, --launchTarget, forgeclient, --fml.forgeVersion, 47.2.0, --fml.mcVersion, 1.20.1, --fml.forgeGroup, net.minecraftforge, --fml.mcpVersion, 20230612.114412] [19May2024 20:33:51.604] [main/INFO] [cpw.mods.modlauncher.Launcher/MODLAUNCHER]: ModLauncher 10.0.9+10.0.9+main.dcd20f30 starting: java version 17.0.8 by Microsoft; OS Windows 11 arch amd64 version 10.0 [19May2024 20:33:51.634] [main/DEBUG] [cpw.mods.modlauncher.LaunchServiceHandler/MODLAUNCHER]: Found launch services [fmlclientdev,forgeclient,minecraft,forgegametestserverdev,fmlserveruserdev,fmlclient,fmldatauserdev,forgeserverdev,forgeserveruserdev,forgeclientdev,forgeclientuserdev,forgeserver,forgedatadev,fmlserver,fmlclientuserdev,fmlserverdev,forgedatauserdev,testharness,forgegametestserveruserdev] [19May2024 20:33:51.653] [main/DEBUG] [cpw.mods.modlauncher.NameMappingServiceHandler/MODLAUNCHER]: Found naming services : [srgtomcp] [19May2024 20:33:51.668] [main/DEBUG] [cpw.mods.modlauncher.LaunchPluginHandler/MODLAUNCHER]: Found launch plugins: [mixin,eventbus,slf4jfixer,object_holder_definalize,runtime_enum_extender,capability_token_subclass,accesstransformer,runtimedistcleaner] [19May2024 20:33:51.681] [main/DEBUG] [cpw.mods.modlauncher.TransformationServicesHandler/MODLAUNCHER]: Discovering transformation services [19May2024 20:33:51.688] [main/DEBUG] [net.minecraftforge.fml.loading.FMLPaths/CORE]: Path GAMEDIR is C:\Users\dmoyf\AppData\Roaming\.minecraft [19May2024 20:33:51.689] [main/DEBUG] [net.minecraftforge.fml.loading.FMLPaths/CORE]: Path MODSDIR is C:\Users\dmoyf\AppData\Roaming\.minecraft\mods [19May2024 20:33:51.689] [main/DEBUG] [net.minecraftforge.fml.loading.FMLPaths/CORE]: Path CONFIGDIR is C:\Users\dmoyf\AppData\Roaming\.minecraft\config [19May2024 20:33:51.689] [main/DEBUG] [net.minecraftforge.fml.loading.FMLPaths/CORE]: Path FMLCONFIG is C:\Users\dmoyf\AppData\Roaming\.minecraft\config\fml.toml
  • Topics

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.