Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

modpack in singleplayer does not work optimally on server


Palexand
 Share

Recommended Posts

 

HI! i just hosted a server and got it up and running in vanilla. everyting was fine.

then i wanted to add mods. i started out by making a modpack on the twitch launcher and got that one up n' running. gameplay was completely fine. then i added the mods to the server and joined the server. 

join was succesful and everyting but when i open my inventory i see that a lot of the "photos" of items and such was missing. still mods as notenoughitems and minimap was working just fine (probably because its on the players HUD. not sure though). when i then dragged some of the not missing "photo" items into my inventory i was instantly kicked. i joined and the item was... you guessed it. gone. 

 

anyone got any idea how to fix that issue?

sorry for spelling.

 

 


 

 

 

Edited by Palexand
spelling
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.