Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

samuelvelter2

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About samuelvelter2

  • Rank
    Tree Puncher

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. yeah it was fixed indeed, but with the newests versions of forge it got broken again, the game still works with 2459,but after that version it doesn't log:https://gist.github.com/NarigudoBR/00dc60abc0880d74c3eea3380f82a578
  2. when I add a mod that adds new inventory mechanics,blocks, and other stuff that's no graphical, if the world is created, when you close it and reload, it freezes at 0% and gives me this lines of log computer specs: OS: Windows 10 (amd64) version 10.0; Java: 1.8.0_141, Oracle Corporation,OpenGL: ATI Mobility Radeon HD 4500 Series, version 3.3.11672 Compatibility Profile Context, ATI Technologies Inc., processor: intel pentium G620 dual core
  3. the log doesn't specify a world loading error, because the log is too big for pastebin post in another site(like gist) and post the link here. if it's a "netty.io" problem, i'm having that too
  4. what are your specs? this might be something related to amd videocards
  5. In my PC ati radeon hd4550, intel pentium g620, Windows 10 (old and weak, i know)multimc 5 on jre 8u91 when running a modpack with quark and depedencies only, when you create a world, generate some terrain, close it and reload it; it freezes at 0% gives me this log;
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.