Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kelrian

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Gender
    Undisclosed
  • Personal Text
    I am new!

Kelrian's Achievements

Tree Puncher

Tree Puncher (2/8)

0

Reputation

  1. This has to be the 18th time I've tried, and the error report reads the same. Every time I've downloaded the forge universal file it tells me I am missing the acp.a class file. I don't know how to get it, or what's going wrong, but it literally has not shown up once in the zip I downloaded. I don't know what's wrong, I know nothing about coding, and I don't know how to fix it. Can someone help or at least send me the file I need. Thank you. Here is the error report, just in case I messed up in my terminology. http://pastebin.com/vYZe6xdL
  2. It also doesn't appear when I open in 7-zip.
  3. I opened the zip I downloaded, and then alphabetized it. The file isn't there. could it be a problem with my zip program? I use j-zip.
  4. Here is my latest crash report. http://pastebin.com/FmupuUZW
  5. True enough point, but I have found a bad tutorial that loaded in all the forge files and *then* deleted the meta-inf. Anyhow, step-by-step here is what I did. 1) Download universal forge file and open in j-zip 2) Open minecraft jar and delete meta-inf 3) Transfer all files from the forge download into my minecraft jar file. 4) Open Minecraft 5) Create new world. 6) Wait for game to crash and come here to ask for help.
  6. Do I get rid of all the meta-inf files, including the oens that come with forge, or just the ones that come in vanilla miencraft?
  7. Now, that isn't working either. Here's the new crash report, courtesy of the error batch thing. http://pastebin.com/PQ50QrUT
  8. Ok, I can get worlds to load now, and I got rid of CodeChickenCore or whatever it is. Problem now is that my game will only load worlds if I opened the game used minecrafterreortest.bat
  9. I'm new, so pardon me if I'm being ignorant. I downloaded 1.4.6 today and decided to update all of my mods. I can't get past the building terrain screen. I've redownloaded minecraft several times, and it works until I install forge. Then, poof. No world generation. Here's the crash report generated by minecraft: http://pastebin.com/fpNyRLk9 Any help is appreciated.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.