Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

DoltLumb

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DoltLumb

  1. I dont know why but my forge server is crashing.Crash report link : https://pastebin.com/raw/1759miqF Forge 1.16.5 version 36.2.20
  2. I can use the electroblob and thaumcraft mods in singleplayer without problem but in my forge server,ı cant use workbench of electroblob it is not crafting.About thaumcraft ı cant u se salis mundus to crafting table but in singleplayer it works perfectly.And ı try aternos server with this mods and it works perfect but not working when ı manually setup server.I need help about this problem.
  3. I can use the electroblob and thaumcraft mods in singleplayer without problem but in my forge server,ı cant use workbench of electroblob it is not crafting.About thaumcraft ı cant u se salis mundus to crafting table but in singleplayer it works perfectly.And ı try aternos server with this mods and it works perfect but not working when ı manually setup server.I need help about this problem.
  4. Title says all when ı try to open the forge installer noting happens and installer log comes up.forge-1.12.2-14.23.5.2843-installer.jar.log I also have java 8 64 bit latest version and trying reinstall java not solve the problem.And also not just for 1.12.2,I tryed all of forge versions but same results with 1.17. version.(Jarfix not solved the problem)
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.