Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

leftler

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by leftler

  1. When I created a new account on the site I could not get Google's Open ID endpoint (https://www.google.com/accounts/o8/id) to work with this site when I registered an account. When I submitted the new account information I got the message: The address in the address bar at the time is http://www.minecraftforge.net/forum/index.php?action=register2 I just made an account using password mode so it does not matter anymore to me, but does anyone else use Google's Open ID to log in, and if so did I just put in the wrong address or something?
  2. I always am of the mindset better to prevent a error before it happens instead of letting it happen then having the user correct the problem. Also I missed that line in the error log. I apologize for that.
  3. The use of the word "Jars" can just imply jinput.jar, lwjgl.jar, lwjgl_util.jar, and minecraft.jar. And the last sentance does not imply to me that both are required (as MCP will work fine with just one or the other) I recommend rephrasing it to
  4. The install.cmd gives the following error if you do not have minecraft_server.jar installed. There is no mention of requiring both the client and server files to be downloaded to install Forge in to MCP in the readme.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.